Διοικητικό Συμβούλιο - Κωνσταντίνος Γεράρδος


Κωνσταντίνος Γεράρδος
Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου

ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS

H επαγγελματική πορεία του Κωνσταντίνου Γεράρδου ξεκίνησε στην ηλικία των 8 ετών, στο Τμήμα Πωλήσεων Ειδών Σχεδίου του πρώτου καταστήματος της Πλαίσιο στη Στουρνάρη και συνέχισε όλα τα επόμενα Σαββατοκύριακα και τα καλοκαίρια, έως ότου αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών το 1995.

Μετά τις σπουδές του στην Αμερική, το 2003, εντάχθηκε επίσημα στο δυναμικό της εταιρείας και ανέλαβε το site της εταιρείας, plaisio.gr, ενώ στη συνέχεια συμπεριέλαβε στις αρμοδιότητές του το δίκτυο καταστημάτων, το Marketing και το HR.

Από το 2012 κατέχει τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου της εταιρείας, ενώ σημαντικοί σταθμοί στη μέχρι τώρα σταδιοδρομία του αποτελούν :

  • η ένταξη της Πλαίσιο στη λίστα «Fortune’s Most Admired Companies» έξι φορές στην οκταετή πορεία του θεσμού,
  • η ανάδειξη της Πλαίσιο ως «Retailer of the Year» και «e-Retailer of the Year» τέσσερις φορές μέχρι σήμερα,
  • η βράβευση της εταιρείας ως Best Workplace για δύο χρονιές (2017 & 2019), και
  • ο τίτλος του «Retail Manager of the Year», για το 2020 και το 2022.

Ταυτόχρονα, ο κ. Γεράρδος έχει συμβάλλει στη δημιουργία της εθελοντικής ομάδας της Πλαίσιο, «Πλάι σου», μέσω της οποίας υλοποιούνται ενέργειες που σχετίζονται με την ένταξη της τεχνολογίας στην εκπαίδευση. Παράλληλα, είναι ο εμπνευστής της ομάδας αγωνιστικής ρομποτικής «Plaisiobots», η οποία κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στη Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής, καθώς και της «Atraktos» - μιας πρωτοβουλίας που έχει σκοπό να προωθήσει θετικά πρότυπα και να συμβάλλει μέσω διαφόρων δράσεων στην κοινωνία.