Δελτία Τύπου ΣΕΠΕ

Ο ΣΕΠΕ κατέκτησε το Bronze Award στην κατηγορία Redesign-Relaunch in e-Business στα e-volution Awards 2024

sepe-evolution2024

Διάκριση έλαβε ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας στα e-volution Awards 2024. Το νέο portal του ΣΕΠΕ, που επανασχεδιάστηκε και λανσαρίστηκε το καλοκαίρι του 2023, απέσπασε το Bronze βραβείο στην κατηγορία Redesign-Relaunch in e-Business.

Τα e-volution Awards επιβραβεύουν κάθε χρόνο τα κορυφαία e-Shops, e-Businesses και e-Commerce Agencies της χώρας. Φέτος, οι νικητές ανακοινώθηκαν σε μια εορταστική τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, στο Grand Hyatt Athens, με τη συμμετοχή περισσότερων από 500 στελεχών της αγοράς. Το βραβείο παρέλαβαν εκ μέρος του ΣΕΠΕ ο Πάνος Καλογερόπουλος, Head of Internet & Social Media του ΣΕΠΕ και ο Νίκος Ροδόπουλος, Μέλος ΔΣ του ΣΕΠΕ.

Το ανανεωμένο sepe.gr, το οποίο υλοποιήθηκε από την ATCOM INTERNET & MULTIMEDIA ΑΕ, απέσπασε το βραβείο Bronze στην κατηγορία Redesign-Relaunch in e-Business, καθώς έχει σχεδιαστεί με βάση τα τελευταία και πλέον σύγχρονα πρότυπα για την εμπειρία χρήστη (User Experience), μετά από επιλογή που έγινε ανάμεσα σε πρωτοποριακές λύσεις στον χώρο των media σε Ελλάδα και εξωτερικό. Λειτουργεί με νέα, καινοτόμα και ανταποκρίσιμη (responsive) τεχνολογία, όπου η πληροφορία μεταφέρεται άρτια σε όλες τις σταθερές και κινητές συσκευές, ενώ είναι δομημένη με σκοπό μία εύχρηστη, ευχάριστη και φιλική προς τον χρήστη περιήγηση.

Η ανανεωμένη έκδοση του portal αποτελεί την πλέον έγκυρη, έγκαιρη και αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης για τον κλάδο Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών, παρουσιάζοντας τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, μέσα από έρευνες και πρωτογενή άρθρα σε θέματα Τεχνολογίας, Τηλεπικοινωνιών, Τεχνητής Νοημοσύνης, Κυβερνοασφάλειας, κ.ά. Την ίδια στιγμή, οι επιχειρήσεις-μέλη του ΣΕΠΕ έχουν τη δυνατότητα, μέσω Δελτίων Τύπου και Εταιρικού Προφίλ, να επικοινωνούν και να μοιράζονται πληροφορίες με τους επισκέπτες.

no--681
Πάνος Καλογερόπουλος, Head of Internet & Social Media - ΣΕΠΕ και Νίκος Ροδόπουλος, Μέλος ΔΣ -ΣΕΠΕ

_z914905
Πάνος Καλογερόπουλος, Head of Internet & Social Media -ΣΕΠΕ 

_z914912
Η ομάδα του ΣΕΠΕ κατά την παραλαβή του βραβείου
ΔΤ ΣΕΠΕ 22/12/2023 (WORD) ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (PICS)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα