Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Η Oxygen συμμετέχει στο Innodays 2023 - Ημέρες Καινοτομίας

CLOUD SERVICES IKE
Πληροφορίες Επιχείρησης

Η Oxygen συμμετέχει στο μεγαλύτερο τριήμερο καινοτομίας της Κρήτης, το Innodays, στις 24 - 26 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης. Θα βρίσκεται εκεί, μαζί με πάνω από 130 σύγχρονες επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα.

Η Oxygen, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για όλες τις επιχειρήσεις επιχειρήσεις, όπως ηλεκτρονική τιμολόγηση, ERP, Cloud Ταμειακή μηχανή, ηλεκτρονικές πληρωμές, διαχείριση προσωπικού, και πολλές ακόμη λειτουργίες.

Στο τριήμερο θα υπάρχουν πάνω από 150 εκθεσιακά περίπτερα, εργαστήρια ερευνητικών ιδρυμάτων, θα πραγματοποιηθεί τελετή απονομής βραβείων καινοτόμου επιχειρηματικότητας, παρουσιάσεις καινοτόμων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών σε δυνητικούς επενδυτές και πολλά ακόμη.

Τη δεύτερη ημέρα, 25 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 - 11:10 πμ. ο Founder & CEO της Oxygen, Γράσσος Βαγγέλης, θα μιλήσει για την εταιρεία, και για το πώς ακριβώς απλοποιεί και διευκολύνει την καθημερινότητα των σύγχρονων επιχειρήσεων.

Επισκέπτοντας την έκθεση, μπορείτε να γνωρίσετε από κοντά την ομάδα της Oxygen στο περίπτερο με αριθμό Α42, και να συζητήσετε οτιδήποτε σας προβληματίζει για το μέλλον της επιχειρηματικής σας πορείας. Η είσοδος είναι εντελώς δωρεάν για όλους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα