Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Oxygen Pelatologio: «Χρυσό» στα Cloud Computing Awards 2023

CLOUD SERVICES IKE
Πληροφορίες Επιχείρησης

Με μεγάλη χαρά η Oxygen ανακοινώνει πως απέσπασε τέσσερα σημαντικά βραβεία στα Cloud Computing Awards 2023, στον τομέα της cloud τεχνολογίας και των υπηρεσιών πληροφορικής. Οι διακρίσεις αυτές αποτελούν ένδειξη της αφοσίωσής της στην καινοτομία και στην παροχή προηγμένων λύσεων στους πελάτες της.

Η πιο σημαντική διάκριση για την εταιρεία αφορά το GOLD βραβείο στην κατηγορία “SaaS Product for Business Accounting or Financeγια την κύρια υπηρεσία που προσφέρει η Oxygen, το All In ONE Business Solution, το οποίο καλύπτει τις ανάγκες τιμολόγησης και οργάνωσης των επιχειρήσεων εξ ολοκλήρου, καθώς περιλαμβάνει λύσεις Ηλεκτρονικής τιμολόγησης (Oxygen Pelatologio), υπηρεσία παρόχου Η.Τ. (Oxygen myData Provider), Oxygen cloud ταμειακή, χρεώσεις καρτών μέσω συνδέσμου Online (Oxygen Payments) ψηφιακή κάρτα εργαζομένου (Oxygen HR).

Επιπλέον τρία Silver βραβεία που ξεχωρίζουν
Η χαρά της Oxygen δεν σταματάει στο χρυσό βραβείο. Κατέκτησε τρία ακόμη SILVER awards στις κατηγορίες "Payments & Billing" για την λύση που προσφέρει στο Spitogatos.gr για την Online χρέωση καρτών σε 1 λεπτό μέσω του Oxygen Payments, στην κατηγορία “Retail” που αφορά την συνεργασία της με το CosmosSport προσφέροντας την υπηρεσία παρόχου ηλεκτρονικής τιμολόγησης που έχουν εντάξει σταδιακά στα καταστήματα τους σε όλη την Ελλάδα, και, τέλος, στην κατηγορία “SaaS Product for HR” το οποίο αφορά το νέο της προϊόν, Oxygen HR, για τη ψηφιακή κάρτα εργαζομένου και διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού κάθε εταιρείας.

Η Oxygen είναι δίπλα σας
Στην Oxygen, δεν σταματάνε ποτέ να εξερευνούν νέες δυνατότητες και να καινοτομούν για να προσφέρουν αξιόπιστες και εξελιγμένες λύσεις στους πελάτες τους. Οι διακρίσεις αυτές είναι μια ισχυρή ώθηση για την ομάδα της Oxygen να συνεχίσει να πρωτοπορεί και να αναδεικνύει την αξία της τεχνολογίας στον επιχειρηματικό κόσμο. Η ομάδα της Oxygen ανυπομονεί για το μέλλον και τις νέες λύσεις που μπορεί να προσφέρει στις επιχειρήσεις που εξυπηρετεί.

Μερικές δηλώσεις του CEO Βαγγέλη Γράσσου για την βράβευση:
“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι που η Oxygen απέσπασε τέσσερα σημαντικά βραβεία στα Cloud Computing Awards 2023. Αυτές οι διακρίσεις αντικατοπτρίζουν την αφοσίωση και την αδιαμφισβήτητη καινοτομία που επιδεικνύει η ομάδα μας στον τομέα της cloud τεχνολογίας και των υπηρεσιών πληροφορικής που βοηθούν χιλιάδες επιχειρήσεις και επαγγελματίες καθημερινά.

Αυτή η βράβευση ενθαρρύνει την ομάδα μας ακόμη περισσότερο να συνεχίσει να προωθεί την τεχνολογία και να παρέχει αξιόπιστες λύσεις που θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να επιτύχουν τους στόχους τους.

Ευχαριστούμε πολύ!”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ