Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Oxygen Pelatologio: έδωσε το δικό της “Οξυγόνο” στο ECDM Expo 2023

CLOUD SERVICES IKE
Πληροφορίες Επιχείρησης

Με ιδιαίτερη χαρά η Oxygen, πήρε για πρώτη φορά μέρος στο διήμερο e-Commerce & Digital Marketing Expo (ECDM Expo) SE Europe στο Ζάππειο Μέγαρο στις 23 & 24 Σεπτεμβρίου 2023.

Η Oxygen επικοινώνησε σε πλήθος κόσμου πως μπορούν να οργανώσουν και να μεταβούν στο μέλλον των επιχειρήσεων μέσα από μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα. Εκπρόσωποι εταιρειών, freelancers, άνθρωποι που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν μια επιχείρηση και αναζητούσαν έμπιστους συνεργάτες, επαγγελματίες από τους κλάδους του eCommerce και του Digital Marketing, επισκέφθηκαν την έκθεση με σκοπό να βρουν λύσεις που θα εξελίξουν την επιχείρηση τους.

Σε μια αγορά που αναπτύσσεται συνεχώς, η ECDM Expo είναι σταθερός κόμβος επιχειρηματιών για επισκέπτες και εκθετών. Η Oxygen είναι μια εταιρεία που προσφέρει τεχνολογικά εξελιγμένες και καινοτόμες λύσεις για όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και όσοι επισκέφθηκαν το περίπτερο είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το πως μπορούν να δώσουν νέο “οξυγόνο” στην επιχείρησή τους και να γνωρίσουν από κοντά την ομάδα αλλά και τους co-Founders Βαγγέλη Γράσσο και Ηλία Σαραντόγλου

Στην Oxygen δόθηκε η ευκαιρία μέσω των B2B meetings, να συζητήσει με μεγάλα brands για επερχόμενες συνεργασίες και να παρουσιάσει τις ήδη υπάρχουσες υπηρεσίες της! Πρόκειται για μια εταιρεία από τις πρώτες που αδειοδοτήθηκε ως Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης από την ΑΑΔΕ και διαθέτει υπηρεσίες τιμολόγησης, cloud ταμειακής, online πληρωμές, συστήματα διαχείρισης προσωπικού και εκατοντάδων άλλων λειτουργιών, σε μια μόνο πλατφόρμα. Στο πελατολόγιό της συγκαταλέγονται χιλιάδες επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων το Cosmos Sport, το Spitogatos.gr, το Entrepreneurs' Organization Greece, Texnopolis κ.α., καθώς και έχει ενεργές συνεργασίες και διασυνδέσεις με δεκάδες λογισμικά και εφαρμογές όπως τα BestPrice.gr, Hosthub, EveryPay, Epay, Worldline κ.α. 

Για να ενημερωθείτε εκτενέστερα, μπορείτε να δείτε περισσότερα στο www.oxygen.gr