Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Around the table: Η απόλυτη foodie εμπειρία από τη Mastercard επιστρέφει!

MASTERCARD GREECE
Πληροφορίες Επιχείρησης

Το Around the Table, το επιτυχημένο γαστρονομικό γεγονός από τη Mastercard, επιστρέφει για δεύτερη συνεχή χρονιά, όπου 40 αγαπημένα εστιατόρια της Αθήνας δημιουργούν 40 ειδικά διαμορφωμένα μενού με τοπικά υλικά, τα οποία προσφέρονται σε προνομιακή τιμή έως 40€/άτομο, αποκλειστικά για κατόχους Mastercard.

Από τις 9 έως τις 30 Νοεμβρίου, όλοι οι κάτοχοι καρτών Mastercard και λάτρεις του καλού φαγητού, μπορούν εύκολα, μέσω της πλατφόρμας aroundthetable.gr, να κάνουν την κράτησή τους στο εστιατόριο της επιλογής τους και να δοκιμάσουν τα πιο viral πιάτα της πόλης, όπου με έμπνευση από την ελληνική κουζίνα, αναδεικνύουν τις σύγχρονες γαστρονομικές τάσεις και δίνουν έμφαση στις βιώσιμες πρακτικές της εντοπιότητας και της εποχικότητας.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του Around the table, μέσω της ίδιας πλατφόρμας, οι κάτοχοι καρτών Mastercard θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια σειρά από ανεκτίμητες γαστρονομικές εμπειρίες και να ανακαλύψουν την πολυμορφία της ελληνικής γαστρονομικής κουλτούρας.

Το έναυσμα για το Around the Table, δόθηκε την Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου σε εκδήλωση στο εστιατόριο Pharaoh, όπου το παρόν έδωσαν celebrities, στελέχη των media, αλλά και γνωστοί foodies, απολαμβάνοντας μία ανεκτίμητη – Around the Table – εμπειρία.

Η Λουκία Χωραφά, Head of Marketing & Communications της Mastercard για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, δήλωσε σχετικά: «Πιστοί στο στόχο μας να δημιουργούμε ξεχωριστές εμπειρίες για τους κατόχους καρτών μας, έχουμε τη χαρά να παρουσιάζουμε για δεύτερη συνεχή χρονιά το Around the Table. Με τη γαστρονομία να αποτελεί έναν από τους στρατηγικούς μας πυλώνες στη Mastercard, μέσα από το Around the Table, προωθούμε την ελληνική γαστρονομική παράδοση αλλά και την ανάγκη να συνδεόμαστε πραγματικά με τους ανθρώπους που αγαπάμε γύρω από ένα τραπέζι, σε στιγμές που είναι πραγματικά ανεκτίμητες.»

Tο Around the table υλοποιείται με την υπογραφή της Mastercard, ενώ την πρωτοβουλία ανέπτυξε και ενορχηστρώνει η Toposophy.