Προσφορές Μελών ΣΕΠΕ

Όμιλος SOFTONE: έκπτωση 30% για τα μέλη του ΣΕΠΕ

SOFT ONE TECHNOLOGIES AE
Πληροφορίες Επιχείρησης

Ο Όμιλος SOFTONE αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα σχήματα εταιρειών τεχνολογίας στην Ελλάδα και τη ΝΑ Ευρώπη, περιλαμβάνοντας 9 κορυφαία brands (SoftOne, Unisoft, Prosvasis, IMPACT, Regate, cosmoONE, Global Sustain Technologies, Sunsoft και Twinsoft). Με μακρόχρονη εμπειρία και ισχυρή τεχνογνωσία, συμβάλλει καταλυτικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων μέσα από την ανάπτυξη και διάθεση μίας ευρείας γκάμας προϊόντων και υπηρεσιών λογισμικού: από Cloud εφαρμογές ERP/CRM, Μισθοδοσίας, HR (και Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας), λύσεις Enterprise Mobility και υπηρεσίες Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης/myDATA, έως εφαρμογές eCommerce, λιανικής, λύσεις ηλεκτρονικών προμηθειών και Ho.Re.Ca.

Στηρίζοντας σταθερά τις ενέργειες του ΣΕΠΕ, ο Όμιλος SOFTONE συμμετέχει στη νέα πρωτοβουλία του Συνδέσμου «Προσφορές από τα Μέλη για τα Μέλη», διαθέτοντας -αποκλειστικά για τα μέλη του ΣΕΠΕ- το σύνολο των λύσεων και υπηρεσιών του με έκπτωση 30%.

Εκμεταλλευτείτε τη μοναδική προσφορά του Ομίλου SOFTONE για τα μέλη του ΣΕΠΕ και αναβαθμίστε την καθημερινή λειτουργία της επιχείρησής σας, αποκτώντας τις πιο σύγχρονες λύσεις λογισμικού της αγοράς σε εξαιρετικά προνομιακή τιμή!

Παρακαλούμε, δηλώστε το ενδιαφέρον σας εδώ.