Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Το μέλλον των δικτύων στο Cisco Connect Greece 2014

cisco

Στο Cisco Connect Greece 2014, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental, η Cisco θα παρουσιάσει το Cisco Application Centric Infrastructure. Την πλέον καινοτόμα αρχιτεκτονική διαχείρισης δικτύου, που ενοποιεί όλα τα επίπεδα του Datacenter (networking, storage, computing, networking services, applications και security), τα οποία μπορούν πλέον να λειτουργούν αρμονικά ως μια ενιαία και δυναμική οντότητα με σημείο αναφοράς τις εφαρμογές.

Ως αποτέλεσμα των δισεκατομμυρίων νέων συνδέσεων που συνθέτουν το Internet of Everything, ο ρόλος του δικτύου ως τεχνολογία ενοποίησης, που συνδέει χρήστες, εφαρμογές και Data Center, αποκτά ιδιαίτερη σημασία. Ταυτόχρονα το πλήθος των εφαρμογών, σε συνδυασμό με την απαίτηση για τη διαρκή και υψηλή απόδοσή τους, αποτελεί βασικό στοιχείο στη λειτουργία μιας επιχείρησης, προκειμένου τα τμήματα ΙΤ να μπορούν να σχεδιάζουν νέα προϊόντα και υπηρεσίες και να αυξάνουν την παραγωγικότητα στις εταιρείες τους.

Οι CIOs απαιτούν ένα ενιαίο σύστημα που θα περιλαμβάνει όλα τα επίπεδα του Datacenter (networking, storage, computing, networking services, applications και security) ως τμήματα του ΙΤ , τα οποία θα λειτουργούν αρμονικά ως μια ενιαία και δυναμική οντότητα με σημείο αναφοράς τις ίδιες τις εφαρμογές.

Αυτό είναι το Cisco Application Centric Infrastructure (ACI)
…και αποτελεί την πιο επαναστατική πρόταση που η βιομηχανία δικτύωσης έχει γνωρίσει τα τελευταία 25 χρόνια και αδιαμφισβήτητα παρέχει ένα νέο μοντέλο δικτύωσης που ενσωματώνει πολύτιμες τεχνολογικές καινοτομίες που είναι πλέον πολύ ευκολότερο να διαχειριστούν.

Τεχνολογίες που θα παρουσιαστούν στο Cisco Connect Greece 2014

Η παρακολούθηση της εκδήλωσης είναι δωρεάν και απαιτείται εγγραφή στο www.ciscoconnect.gr.

Χορηγοί

Main Technology Sponsor: Intel

Platinum: ΟΤΕ – Cosmote

Gold: Algosystems, Byte, Logicom/Veeam/NetApp, SAP, Space Hellas, Unisystems, Intracom, Logicom Solutions

Silver: Citrix, Panduit, Setel Hellas, Sieben, EMC, Ergoman, Rtel, Dataways, InfoQuest

PC Sponsor: Πλαίσιο

Digital Signage Provider: Cyberstream

Research Provider: IDC

Consulting Sponsor: Dextera

Υπό την αιγίδα: ΣΕΠΕ

Taste Stations: Nespresso, Le Greche

Σχετικά με τη Cisco

Η Cisco (NASDAQ: CSCO) είναι η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στο IT, που βοηθά τις επιχειρήσεις να εκμεταλλευθούν τις μελλοντικές ευκαιρίες, αποδεικνύοντας πως μοναδικά πράγματα μπορούν να συμβούν όταν άνθρωποι και συσκευές συνδέονται και επικοινωνούν με τρόπο που ποτέ πριν δεν είχαμε πιστέψει. Συνεχής ενημέρωση είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση http://thenetwork.cisco.com.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ