Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Η Space Hellas “Cisco Enterprise Partner of the Year” για την περιοχή της Ν. Ευρώπης

spacehellas

Η Space Hellas βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έλαβε για άλλη μία χρονιά την τιμητική διάκριση Cisco Enterprise Partner of the Yearγια τη γεωγραφική περιοχή της Νότιας Ευρώπης. Το βραβείο απονεμήθηκε από τη Cisco κατά τη διάρκεια του ετήσιου Παγκόσμιου Partner Summit 2016, που διεξήχθη στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια.

Η συνάντηση κορυφής Cisco Partner Summit, δίνει τη δυνατότητα σε επιλεγμένους συνεργάτες από όλο τον κόσμο να γιορτάσουν την επιτυχημένη πορεία τους και να χαράξουν το μέλλον μαζί. Τα βραβεία αντιπροσωπεύουν την αναγνώριση της Cisco προς τους συνεργάτες που ακολουθούν καινοτόμες πρακτικές, στρατηγικούς σχεδιασμούς και επιτυχή προσέγγιση στις πωλήσεις. H Space Hellas ήταν ανάμεσα στους συνεργάτες τους οποίους η Cisco τίμησε για τις κορυφαίες και υποδειγματικές επιδόσεις της.

«Μου δίνει μεγάλη χαρά η αναγνώριση των μοναδικών και καινοτόμων επιτευγμάτων των συνεργατών μας, οι οποίοι αποδεικνύουν καθημερινά την ικανότητά τους να αντιλαμβάνονται τις τάσεις της αγοράς και να προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη αξία στους πελάτες μας», δήλωσε ο Νίκος Μποτίνης, Regional Sales Manager της Cisco. «Είναι τιμή μου να παραδίδω το βραβείο «Cisco Enterprise Partner of the Year» για την περιοχή της Νότιας Ευρώπης, στην εταιρεία Space Hellas. Επιβραβεύουμε τα εξαιρετικά επιτεύγματά της, που συμβάλλουν στην ενίσχυση της πεποίθησης των πελατών πως η τεχνολογία ως συστατικό διαφοροποίησης οδηγεί τελικά σε μοναδικά επιχειρηματικά οφέλη.»

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την τιμητική διάκριση Enterprise Partner of the Yearπου μας απένειμε η Cisco, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά για την αγορά του ICT και τη χώρα μας. Το βραβείο αποτελεί απόδειξη της αμοιβαίας επωφελούς συνεργασίας μας, αλλά και της δέσμευσης μεταξύ των δύο εταιριών για τους στόχους που μπορούμε να επιτύχουμε από κοινού», δήλωσε ο Ιωάννης Μερτζάνης, Διευθύνων Σύμβουλος της Space Hellas. «Κατά τη διάρκεια του περασμένου χρόνου εντείναμε τις προσπάθειές μας και με επιτυχία ολοκληρώσαμε πληθώρα έργων πελατών μας, οι οποίοι επέλεξαν να επενδύσουν στην προηγμένη τεχνολογία Cisco. Η εμπιστοσύνη που έχουμε χτίσει στο πλαίσιο της συνεργασίας μας είναι εμφανής στα εμπορικά αποτελέσματα και στις σχέσεις με τους πελάτες μας. Θέλω να ευχαριστήσω τη Cisco για τη συμβολή της, όπως και τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν».

Η Space Hellas, Cisco Gold Certified Partner, κατά τη διάρκεια της τριαντάχρονης πορείας της προσφέρει πάντα στους πελάτες της πρωτοποριακές λύσεις και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας. Τα εξειδικευμένα στελέχη της κατέχουν περισσότερες από 700 πιστοποιήσεις, γεγονός που της προσδίδει μεγάλο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο σχεδιασμό και την επιτυχημένη υλοποίηση σύνθετων έργων ICT. Η SPACE HELLAS αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να επενδύσουν σε καινοτόμες τεχνολογίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ