Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Η απομακρυσμένη διαχείριση Smartphones και Tablets προστίθεται στις λύσεις τεχνολογίας COSMOTE Business IT Solutions

cosmote1

Απομακρυσμένη διαχείριση Smartphones και Tablets για την ασφάλεια εταιρικών αρχείων και εφαρμογών, προσφέρει στις επιχειρήσεις η νέα υπηρεσία Mobile Device Management (MDM) των λύσεων τεχνολογίας COSMOTE Business IT Solutions.

Με τη νέα cloud υπηρεσία MDM, οι εργαζόμενοι μιας επιχείρησης μπορούν να έχουν πρόσβαση με ασφάλεια σε εταιρικά emails και αρχεία, αλλά και να συνδεθούν στο intranet της εταιρείας σε πραγματικό χρόνο, όπου κι αν βρίσκονται, καθώς η υπηρεσία εξασφαλίζει την προστασία των εταιρικών δεδομένων, ακόμη και όταν οι εργαζόμενοι χρησιμοποιούν τις προσωπικές τους συσκευές.

Η επιχείρηση ορίζει τον διαχειριστή της υπηρεσίας ο οποίος μπορεί να διαγράψει εταιρικά δεδομένα σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας του Smartphone ή του Tablet, να ζητήσει τη χρήση κωδικού για κλείδωμα της οθόνης, αλλά και να εφαρμόσει άλλες πολιτικές ασφαλείας. Η νέα υπηρεσία προσφέρει, επίσης, δημιουργία αναφορών (reports) μέσω web portal διαχείρισης για τις συνδεδεμένες συσκευές.

H υπηρεσία MDM έρχεται να προστεθεί στις καινοτόμες λύσεις COSMOTE Business IT Solutions και παρέχεται σε συνεργασία με την MobileIron, κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στο χώρο του Mobile Device Management. Η νέα υπηρεσία διατίθεται από 4,90€/ανά μήνα και ο πρώτος μήνας παρέχεται δωρεάν για κάθε νέο πελάτη και για όλες τις ενεργές συσκευές της επιχείρησης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στην Εξυπηρέτηση Εταιρικών Πελατών Σταθερής & Κινητής Ομίλου ΟΤΕ στο 13818 ή να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της COSMOTE.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ