Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Vodafone Home triple play - Η πιο πλούσια εμπειρία επικοινωνίας & ψυχαγωγίας για το σπίτι!

vodafone

Η Vodafone παρουσιάζει το Vodafone Home triple play, την πιο πλούσια εμπειρία επικοινωνίας και ψυχαγωγίας για το σπίτι που συνδυάζει  σταθερή τηλεφωνία, Internet και για 1η φορά στην Ελλάδα, το μοναδικό Vodafone TV, μόνο με 24,90€/μήνα.

Οι συνδρομητές που θα επιλέξουν το Vodafone Home triple play  θα έχουν στη διάθεσή τους το Vodafone TV, το πιο ολοκληρωμένο πακέτο ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια, απεριόριστες κλήσεις προς αστικά και υπεραστικά, 300 λεπτά προς κινητά και ADSL internet με ταχύτητα έως 24Mbps, μόνο με 24,90€/μήνα αν είναι συνδρομητές συμβολαίου Vodafone Κινητής ή 29,90€/μήνα αν δεν έχουν υπηρεσίες Vodafone Κινητής. 

To Vodafone TV είναι η καλύτερη πρόταση για διασκέδαση στο σπίτι για όλη την οικογένεια και διαθέτει: 

  • 54 δημοφιλή κανάλια που καλύπτουν όλες τις «τηλεοπτικές» ανάγκες (ντοκιμαντέρ, ψυχαγωγία, παιδικά, ειδησεογραφία, lifestyle, σπορ, μουσική) συμπεριλαμβανομένων των FOX και FOX Life, των καλύτερων  καναλιών ψυχαγωγίας με αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές, σε μετάδοση ταυτόχρονα ή μόλις λίγες ώρες μετά την προβολή τους στην Αμερική, της μεγαλύτερης ποικιλίας καναλιών ντοκιμαντέρ όπως το Discovery Channel, Travel Channel και History Channel, αλλά και των δημοφιλών παιδικών καναλιών Disney Channel, Disney Junior και Disney XD για μια δημιουργική και επιμορφωτική απασχόληση των παιδιών. 
  • Περισσότερους από 10.000 τίτλους ταινιών και τηλεοπτικών σειρών  on demand, διαθέσιμες απλά με το πάτημα ενός κουμπιού. 

Οι συνδρομητές απολαμβάνουν πρώτοι όλες τις πρεμιέρες σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα studios του Hollywood όπως Disney, 20th Century Fox, Warner Bros.,  Universal, Paramount και Sony Pictures και περισσότερες από 2.500 επιτυχίες του παγκόσμιου box office.  Επιπλέον το Vodafone TV περιλαμβάνει τη μεγαλύτερη ποικιλία μεταγλωττισμένων παιδικών ταινιών και σειρών, καθώς επίσης και όλα τα επεισόδια και κύκλους από πασίγνωστες τηλεοπτικές σειρές, χωρίς καμία περαιτέρω χρέωση. 

Η υπηρεσία παρέχεται όπου είναι τεχνικά εφικτό και διατίθεται με 24μηνο συμβόλαιο. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.vodafone.gr/home.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ