Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Microsoft Excellence Award για τη SoftOne

softone

Την ηγετική της θέση στην εγχώρια αγορά του Cloud, επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά η SoftOne Technologies, αποσπώντας μία νέα σημαντική διάκριση στο πλαίσιο του 1ου Microsoft Summit 2015.

Κατά τη διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου συνεργατών της Microsoft, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» με τίτλο Future Begins Now, η SoftOne επιβραβεύθηκε για την άκρως επιτυχημένη πορεία των πωλήσεων του λογισμικού Soft1 στο Cloud, λαμβάνοντας το ειδικό βραβείο εξαιρετικής επίδοσης “Sell out of comfort zone.

Η νέα τιμητική διάκριση της SoftOne, έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά παλαιότερων, βραβεύσεων, επιστεγάζοντας με τον πλέον εμφατικό τρόπο την πολυετή στρατηγική συνεργασία της με τη Microsoft για την παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών μηχανογράφησης στο Cloud. Ταυτόχρονα, αποτελεί μία ακόμη αναγνώριση της συστηματικής επένδυσης της SoftOne στις πλέον σύγχρονες, ασφαλείς και αξιόπιστες Cloud υποδομές, οι οποίες διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα και εξαιρετική λειτουργία των πρωτοποριακών business λύσεων της.

Η SoftOne είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα, και μία από τις πρώτες διεθνώς, που προσέφερε στους πελάτες της σύγχρονες υπηρεσίες μηχανογράφησης με βάση το μοντέλο SaaS (Software as a Service), αξιοποιώντας τις μοναδικές δυνατότητες που προσφέρει το Cloud computing. Από το 2011, και διευρύνοντας τη συνεργασία της με τη Microsoft, διαθέτει το λογισμικό Soft1 για λειτουργία στην προηγμένη πλατφόρμα Windows Azure, λαμβάνοντας σχετική βράβευση στον παγκόσμιο διαγωνισμό αναδυόμενων τεχνολογιών της Microsoft, που διεξήχθη την ίδια χρονιά στο Λος Άντζελες (ΗΠΑ).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ