Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Βράβευση της SoftOne στα Greek Exports Awards

softone
Δύο σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η SoftOne Technologies στην τελετή απονομής των Greek Exports Awards 2015, που έλαβε χώρα την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel, παρουσία εκπροσώπων των Υπουργείων Εξωτερικών και Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού, καθώς και διακεκριμένων μελών της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας.

Έπειτα από αξιολόγηση των υποβληθέντων προτάσεων από την κριτική επιτροπή και διαδικτυακή ψηφοφορία 8.000 και πλέον συμμετεχόντων, η SoftOne παρέλαβε 2 βραβεία για τις υποψηφιότητες της στις κατηγορίες “Top Services Company” και “Top Export Assistance Company”. Μία τιμητική διάκριση που αποτελεί αναγνώριση της συστηματικής επένδυσης της εταιρείας στην καινοτομία με σκοπό την παροχή προηγμένων προϊόντων και υπηρεσιών business software, εντός και εκτός ελληνικών συνόρων.

Η SoftOne, μία αμιγώς ελληνική εταιρεία, δραστηριοποιείται επιτυχώς στην αγορά από το 2002, αριθμώντας ήδη ένα πελατολόγιο που υπερβαίνει τις 14.000 επιχειρήσεις, καθώς και ένα διευρυμένο δίκτυο 300+ εξειδικευμένων συνεργατών (VARs). Μέσα από μία προσεκτικά σχεδιασμένη στρατηγική εξωστρέφειας, η εταιρεία αναπτύσσει σημαντική δραστηριότητα σε επιλεγμένες διεθνείς αγορές, διαφοροποιούμενη έναντι του τοπικού ανταγωνισμού ως ένας ισχυρός Cloud ERP Service Provider. Το 2013, εγκαινίασε τη λειτουργία θυγατρικής εταιρείας στη Ρουμανία, προχωρώντας σε μία σημαντική επένδυση που εξυπηρετεί αποτελεσματικά την προώθηση των εξαγωγικών δραστηριοτήτων της στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης.

Τα Greek Exports Awards αποτελούν σημαντικό θεσμό ανάδειξης των βέλτιστων ιδεών και συνεργασιών μεταξύ των κορυφαίων εξαγωγικών επιχειρήσεων της χώρας, που διοργανώνεται από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών, την Ethos Events και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ