Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Ο Γιάννης Κουλίας νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Cyta Ελλάδος

cyta

Τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Cyta Ελλάδος ανέλαβε από τις 8/10/2014 ο κ. Γιάννης Κουλίας, σε αντικατάσταση του κ. Γιώργου Κουφάρη, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα.

Ο κ. Κουλίας έχει εργαστεί στη Cyta σε διάφορες θέσεις ευθύνης εμπορικού και τεχνικού τομέα, για περίοδο πέραν των 30 ετών. Με την ανάληψη των καθηκόντων του θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Διευθυντής Εθνικής και Διεθνούς Χονδρικής Αγοράς στον Οργανισμό και ως Διευθύνων Σύμβουλος στις θυγατρικές εταιρείες του Οργανισμού Cyta UK Ltd (Ηνωμένο Βασίλειο) και Cytaglobal Hellas A.E. (Ελλάδα).

Από τη θέση του ως Διευθυντή Εθνικής και Διεθνούς Χονδρικής Αγοράς, έχει πρωτοστατήσει στην ανάπτυξη και προώθηση του διεθνούς καλωδιακού και δορυφορικού κόμβου του Οργανισμού και έχει διαχειριστεί με επιτυχία περίπλοκες διεθνείς σχέσεις και συνεργασίες, οι οποίες συνέβαλαν στην καθιέρωση της  Κύπρου ως εξαίρετου περιφερειακού κέντρου τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στην Ανατολική Μεσόγειο.

Ο κ. Κουλίας είναι διπλωματούχος ηλεκτρολόγος-ηλεκτρονικός μηχανικός του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ (UMIST), καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων στους κλάδους Microwave Engineering και Microwaves & Modern Optics του Πανεπιστημίου του Λονδίνου (UCL). Κατέχει τους επαγγελματικούς τίτλους Chartered Electrical Engineer (Institution of Electrical Engineers) και Chartered Engineer (Engineering Council) του Ηνωμένου Βασιλείου. Είναι, επίσης, ενεργό μέλος του Επιστημονικού Τεχνικού Επιμελητηρίου Κύπρου (ΕΤΕΚ), καθώς και άλλων σημαντικών επαγγελματικών συνδέσμων και οργανώσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ