Νέα Μελών ΣΕΠΕ

True Leader το Πλαίσιο για 3η χρονιά!

plaisio

Το Πλαίσιο επιβραβεύθηκε για 3η χρονιά ως True Leader, στη διοργάνωση της ICAP TRUE LEADERS 2014, ένα θεσμό που τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και του ΣΕΒ και μετρά πλέον 5 χρόνια. Συγκεκριμένα, το Πλαίσιο διακρίθηκε μεταξύ 22.000 επιχειρήσεων, μέσα από μία διαδικασία αξιολόγησης με βάση ταυτόχρονα, συγκεκριμένα, αντικειμενικά και μετρήσιμα κριτήρια, σημειώνοντας υψηλές αποδόσεις και πρόοδο το 2014.

Ειδικότερα, μόνο 54 επιχειρήσεις από τις 22.000 που αξιολογήθηκαν πέτυχαν να διακριθούν ανταποκρινόμενες ταυτόχρονα στα εξής κριτήρια:

  • Συμπεριλαμβάνονται στις 500 πιο κερδοφόρες Εταιρείες ή στους 200 πιο κερδοφόρους Ομίλους για το 2014, με βάση τα στοιχεία της έκδοσης Business Leaders in Greece (κριτήριο κατάταξης το EBITDA)
  • Συγκαταλέγονται στις 500 Εταιρείες ή 200 Ομίλους με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού και έχουν αυξήσει το προσωπικό τους από το 2013 στο 2014
  • Οι Εταιρείες ή οι κύριες εταιρείες του Ομίλου έχουν υψηλό ICAP Credit Score (αξιολόγηση Πιστοληπτικής Ικανότητας που κυμαίνονται από Α1 έως Β2)
  • Βρίσκονται στις  κορυφαίες θέσεις του Κλάδου τους (με βάση τον τζίρο)


Το βραβείο για το Πλαίσιο παρέλαβε ο κύριος Γιώργος Γεράρδος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες παρουσία 350 Ανωτάτων Στελεχών της Ελληνικής αγοράς. Ο κύριος Γιώργος Γεράρδος ανέφερε σχετικά με τη διοργάνωση:
«Τα συγχαρητήρια μου στο Νικήτα τον Κωνσταντέλλο, στην ομάδα των ανθρώπων του και στην ΕΑΣΕ, για την εκδήλωση απονομής των βραβείων True Leaders. Μέσα σε συνθήκες κρίσης, επιβραβεύουν για 5η συνεχή χρονιά τις πιο υγιείς επιχειρήσεις, που πληρούν ένα σύνολο σημαντικών κριτηρίων. Είναι μία σοβαρή ενθάρρυνση για όλες αυτές τις επιχειρήσεις, οι οποίες θα αποτελέσουν τον κορμό της ανάπτυξης για την οποία όλοι μας αγωνιζόμαστε.»


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ