Κωτσόβολος: «Ελάτε σπίτι μας» να απολαύσουμε μια νέα εμπειρία μικροσυσκευών!

kotsovolos

Με έναν πρωτότυπο τρόπο υποδέχεται η Κωτσόβολος το φετινό Φθινόπωρο, καλώντας τους πελάτες της να επισκεφθούν τα καταστήματα της εταιρείας και μέσα από ειδικά σχεδιασμένες ενέργειες να αισθανθούν… σαν το σπίτι τους!

Η μεγάλη αλυσίδα με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Καφέ καλεί τους φίλους της, να επισκεφθούν τα καταστήματά της για να «… πιούν καφέ». Από τις 29/9 έως τις 10/10 θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν 20% έκπτωση στην καφετιέρα της επιλογής τους, ενώ τρεις τυχεροί θα κερδίσουν τον καφέ μίας ολόκληρης χρονιάς και την αξία της καφετιέρας που αγόρασαν! Παράλληλα, σε πολλά από τα μεγάλα καταστήματα της εταιρείας θα πραγματοποιούνται επιδείξεις παρασκευής καφέ από επαγγελματίες baristas των γνωστών εταιρειών Nespresso και Delonghi, αλλά και γευστικές δοκιμές ελληνικού καφέ από το Λουμίδη. Περισσότερες λεπτομέρειες είναι ήδη ανηρτημένες στο http://blog.kotsovolos.gr/events-happenings/.

Ταυτόχρονα, η εταιρεία από τις 21 Σεπτεμβρίου έως τις 16 Οκτωβρίου με σύνθημα το «Ελάτε σπίτι μας, να σιδερώσουμε» προσφέρει στους πελάτες της, με την αγορά οποιασδήποτε συσκευής σιδερώματος ανεξαρτήτου αξίας  κουπόνι αξίας 5€ για την αγορά απορρυπαντικού πλυντηρίου ρούχων ARIEL, καθώς και μία συμμετοχή σε κλήρωση για 100 tablet Lenovo A7-10 BLACK 8GB WiFi αξίας 79€.

Η Κωτσόβολος, κάτω από την ομπρέλα «Ελάτε σπίτι μας», προτρέπει το καταναλωτικό κοινό να γνωρίσει τη… μεγάλη κατηγορία των μικροσυσκευών και μέσα από την απίστευτη ποικιλία προϊόντων να επιλέξει την ιδανικότερη λύση μικροσυσκευής για κάθε σπίτι και κάθε ανάγκη. Με εξαιρετικό σχεδιασμό στους σύγχρονους χώρους της αναδεικνύει όλες τις μικροσυσκευές, προσφέρει την καλύτερη εργονομία & άνεση στην πλοήγηση του πελάτη, διευρυμένη αγοραστική εμπειρία και φυσικά τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων.

Έτσι μπορεί άνετα να πει «Ελάτε σπίτι μας…»:

«να πιούμε καφέ»,

«να σιδερώσουμε»,

«να καθαρίσουμε»,

«να κάνουμε beauté» και πολλά ακόμη!