Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Η SPACE HELLAS αναλαμβάνει το «Σύστημα Ελέγχου Πρόσβασης» στο μεγαλύτερο Στάδιο της Κύπρου

spacehellas

H Space Hellas, ανέλαβε κατόπιν διαγωνισμού, το σχεδιασμό, την προμήθεια, εγκατάσταση και παροχή υπηρεσιών συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης, ενός ολοκληρωμένου συστήματος ελέγχου πρόσβασης και διαχείρισης εισιτηρίων, στο μεγαλύτερο στάδιο της Κύπρου, το Γ.Σ.Π. (Γυμναστικός Σύλλογος «Τα Παγκύπρια»), που βρίσκεται στη Λευκωσία.

Το έργο αφορά την πλήρη αναβάθμιση του σταδίου κατά UEFA standards με real-time σύστημα ελέγχου πρόσβασης τελευταίας γενιάς, μέσω εγκατάστασης σε κάθε πύλη εισόδου ειδικών για το σκοπό αυτό, αυτόματων τουρνικέ, εξοπλισμένων με αναγνώστες RFID καρτών και barcode εισιτηρίων. Το συνολικό τίμημα του έργου ανέρχεται στα 940.000 ευρώ και θα παραδοθεί «σε πλήρη λειτουργία» αρχές του 2015, ενώ στη σύμβαση συμπεριλαμβάνεται 5ετές συμβόλαιο συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης.

Το στάδιο Γ.Σ.Π. της Κύπρου είναι χωρητικότητας 23.000 περίπου θέσεων, διαθέτει 18 βασικές πύλες, 1 VIP, καθώς επίσης 30 θεωρεία, ενώ φιλοξενεί τους αγώνες δύο εκ των μεγαλύτερων ομάδων της Κύπρου (ΑΠΟΕΛ και ΟΜΟΝΟΙΑ), της Εθνικής Ομάδας, καθώς και τους διεθνείς αγώνες άλλων ομάδων εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, στο πλαίσιο διεθνών διοργανώσεων (Champions League, Europa League), λόγω μεγέθους εγκαταστάσεων και κατάλληλων προδιαγραφών.

Ο Γενικός Διευθυντής του σταδίου Γ.Σ.Π., κ. Φοίβος Κωνσταντινίδης, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την επιλογή της Space Hellas, για τον εκσυγχρονισμό του Γ.Σ.Π., του μεγαλύτερου σταδίου στην Κύπρο. Είναι ένα πολύ σημαντικό έργο, που έχει ως στόχο την πλήρη αναβάθμιση του σταδίου και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς τους φιλάθλους».

Η Space Hellas, είναι ένας από τους κορυφαίους Systems Integrator, με εκτεταμένη εμπειρία και τεχνογνωσία στην υλοποίηση τεχνολογικά σύνθετων και λειτουργικά απαιτητικών έργων, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες και στο χώρο της εποπτείας και διαχείρισης αθλητικών εγκαταστάσεων και έχει ολοκληρώσει επιτυχώς πολυάριθμα έργα στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ