Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Νέες μειωμένες Βασικές Χρεώσεις Περιαγωγής για ομιλία, SMS και χρήση δεδομένων από την COSMOTE

cosmote

Νέες μειωμένες βασικές χρεώσεις φωνής, SMS, αλλά και χρήσης δεδομένων από κινητό & υπολογιστή θα μπορούν να απολαμβάνουν από την 1η Ιουλίου 2014 όλοι οι συνδρομητές COSMOTE που ταξιδεύουν στην Ευρώπη[1].

Οι συνδρομητές  θα μπορούν να μιλούν πλέον ακόμη φθηνότερα[2] έως 21% (εξερχόμενες κλήσεις: 0,2337 €/λεπτό[3] από 0,2952 €/λεπτό), να δέχονται κλήσεις φθηνότερα2 έως 29% (εισερχόμενες κλήσεις: 0,0615 €/λεπτό3 από 0,0861 €/λεπτό) και να σερφάρουν στο Internet ακόμη πιο οικονομικά κατά 56% (0,246€/MB από 0,5535€/ΜΒ). Επίσης, μειώνεται η χρέωση του γραπτού μηνύματος SMS κατά 25% (0,0738€/SMS από 0,0984 €/SMS) αλλά και του μηνύματος MMS κατά 69% (0,123€/MMS από 0,4031€/MMS[4]).

Επιπλέον, οι συνδρομητές της COSMOTE έχουν στη διάθεσή τους και την υπηρεσία COSMOTE TRAVEL PASS για να χρησιμοποιούν το δωρεάν χρόνο ομιλίας, τα SMS και τα ΜΒ του προγράμματός τους και στο εξωτερικό, αλλά και την υπηρεσία  Travel & Surf για να σερφάρουν ξέγνοιαστα στο Internet πλέον σε όλο τον κόσμο[5], με πολύ χαμηλές χρεώσεις και απόλυτο έλεγχο του κόστους, επιλέγοντας το πάσο πρόσβασης που ταιριάζει στις ανάγκες τους. Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T59/section/Roaming_Prs_Postpaid[1] Αφορά χώρες της Ευρωζώνης Α & Β (Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γαλλική Γουιάνα, Γερμανία, Γιβραλτάρ, Γουαδελούπη, Δανία, Εσθονία, Ην. Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Κύπρος, Λετονία, Λιθουανία, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Μαρτινίκη, Νήσος Ρεγιουνιόν, Νήσοι Αλαντ, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία, Φινλανδία.

[2] Σε συμμόρφωση με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό.

[3] Σε όλες τις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 23%.

[4] Η αποστολή MMS επιβαρύνεται επιπλέον με την χρέωση  0,00016 €/KB για κάθε αποστολή MMS

[5] Τα πάσα για τις χώρες εκτός Ευρωζώνης Α & Β ισχύουν για επιλεγμένες χώρες εξαιρουμένων των χωρών: Αγία Λουκία, Αρμενία, Κόστα Ρίκα, Λίβανος, Μαδαγασκάρη, Μαλδίβες, Μαυρίκιος, Μοζαμβίκη, Μπαγκλαντές, Μπαχρέϊν, Ομάν, Ουζμπεκιστάν, Πακιστάν, Σουδάν, Τζαμάικα και δικτύων satellite και maritime, για τις οποίες ισχύει ο βασικός τιμοκατάλογος περιαγωγής για χρήση data. Η υπηρεσία Travel & Surf είναι διαθέσιμη μόνο εντός της Ε.Ε./Ε.Ο.Χ., για τους συνδρομητές καρτοκινητής/καρτοσυμβολαίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ