Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Συμπληρώθηκε η δεκάδα των επιχειρήσεων που κέρδισαν δωρεάν τηλεοπτική προβολή από το «H επιχείρησή σου.gr» του ΟΤΕ

Αναδείχτηκαν και οι τέσσερις τελευταίες τυχερές επιχειρήσεις του προγράμματος «Η διαφήμισή σας, διαφήμισή μας» της υπηρεσίας του ΟΤΕ «H επιχείρησή σου.gr», που συμπλήρωσαν τη δεκάδα και προβλήθηκαν δωρεάν στην τηλεόραση.

Το τεχνικό γραφείο Restruct (www.restruct.gr) του κ. Γιάννη Αλεξιάδη στη Θεσσαλονίκη είναι η έβδομη επιχείρηση που προβλήθηκε στην τηλεόραση. Ο κ. Αλεξιάδης, μετά από πολλά χρόνια ως μηχανικός εργοταξίου, αποφάσισε το 2011 να ανοίξει το δικό του τεχνικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη. Συνεργάζεται με εταιρείες αλλά και ιδιώτες για μελέτες, επιβλέψεις έργων και κατασκευές.

Το συνεργείο Στεργίου (www.sinergiostergiou.gr) στη Νέα Φιλαδέλφεια, αποτελεί την όγδοη επιχείρηση που είδε το τηλεοπτικό της σποτ. Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο 300 τετραγωνικών μέτρων ο κύριος Θανάσης Στεργίου και το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό του συνεργείου του αναλαμβάνουν επισκευές και συντηρήσεις οχημάτων, από το 1972.

Ένατη νικήτρια εταιρεία αναδείχτηκε ο παιδότοπος Ilbobo (www.ilbobo.gr), που δημιουργήθηκε από τον κ. Αντώνη Νικάκη στον Πειραιά το 2012. Στόχος του είναι να προσφέρει στα παιδιά ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει το δημιουργικό παιχνίδι και στους γονείς έναν χώρο που εμπνέει απόλυτη ασφάλεια.

Το ταπητοκαθαριστήριο Greenway (www.katharistirio-xalion.gr) στο Περιστέρι ήταν η τελευταία επιχείρηση που προβλήθηκε μέσα από το πρόγραμμα της υπηρεσίας του ΟΤΕ. Εδώ και 30 χρόνια, το ταπητοκαθαριστήριο Greenway της κυρίας Ελένης Σουμπάκη αναλαμβάνει με τον καθαρισμό και τη φύλαξη χαλιών και μοκετών.

Μέσα από πέντε διαδοχικές εβδομαδιαίες κληρώσεις και σε χρονικό διάστημα ενός μήνα αναδείχθηκαν συνολικά δέκα τυχερές επιχειρήσεις.

Τα τηλεοπτικά σποτ που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για τις επιχειρήσεις βρίσκονται και στην επίσημη σελίδα του ΟΤΕ στο youtube,

"H διαφήμισή σας, διαφήμισή μας": 7ος Νικητής

"H διαφήμισή σας, διαφήμισή μας": 8ος Νικητής

"H διαφήμισή σας, διαφήμισή μας": 9ος Νικητής

"H διαφήμισή σας, διαφήμισή μας": 10ος Νικητής

Ο ΟΤΕ συνεχίζει να ενισχύει την ελληνική επιχειρηματικότητα με την υπηρεσία «η επιχείρησή σου.gr». Περισσότερες πληροφορίες στο www.yourbusiness.gr ή καλώντας στο 13818.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ