Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Δωρεάν τηλεοπτική προβολή για τις δύο πρώτες τυχερές επιχειρήσεις από το «H επιχείρησή σου.gr»

Περισσότερες από 490.000 επισκέψεις στο YouTube έχει δεχτεί μέχρι σήμερα το τηλεοπτικό σποτ του ΟΤΕ για τη δωρεάν τηλεοπτική προβολή επιχειρήσεων. H επιχείρηση «Σχεδίου Τέχνη» (www.sxedioutexni.gr) και «Το Σπίτι της Χαράς» (www.paixnidopoleio.gr) είναι οι δύο πρώτες τυχερές επιχειρήσεις που προβάλλονται δωρεάν σε τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας μέσα από την υπηρεσία του ΟΤΕ «H επιχείρησή σου.gr» και το πρόγραμμα «Η διαφήμισή σας, διαφήμισή μας».   

Η επιχείρηση «Σχεδίου Τέχνη» ανήκει στον κ. Μάρκο Κοντό, ο οποίος εδώ και 30 χρόνια διατηρεί αρχιτεκτονικό γραφείο και παραδίδει μαθήματα γραμμικού και ελεύθερου σχεδίου σε φοιτητές και μαθητές.  

Ο κ. Χρυσόστομος Κονιδάρης άνοιξε το παιχνιδοπωλείο “Σπίτι της Χαράς” το 2008 για να προσφέρει στα παιδιά οικολογικά παιχνίδια, επιλεγμένα παιδικά βιβλία καθώς και κλασσικά παιχνίδια από παλαιότερες εποχές. Δημιούργησε την ιστοσελίδα μέσα από την υπηρεσία του ΟΤΕ «H επιχείρησή σου.gr», ενώ για το μέλλον ονειρεύεται να συνδυάσει το μαγαζί του με έναν παιδότοπο. 

Τα τηλεοπτικά σποτ που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για τις επιχειρήσεις προβάλλονται για τρεις μέρες σε τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, ενώ βρίσκονται και στην επίσημη σελίδα του ΟΤΕ στο YouTube,

http://www.youtube.com/watch?v=t9Gh66a5sz0&list=UUgMUmr7uLDalwVk63Sf6pBw&index=4

http://www.youtube.com/watch?v=as4GQuJMxHc&list=UUgMUmr7uLDalwVk63Sf6pBw 

Μέσα από πέντε διαδοχικές εβδομαδιαίες κληρώσεις θα αναδειχθούν συνολικά δέκα τυχερές επιχειρήσεις. Όσοι είναι ήδη συνδρομητές της υπηρεσίας «Η επιχείρησή σου.gr» μέχρι τις 30 Ιουνίου 2014, μπορούν να συμπληρώσουν την ειδική φόρμα συμμετοχής στο www.yourbusiness.gr, και να δηλώσουν συμμετοχή για τη δωρεάν τηλεοπτική προβολή. Όσοι δεν είναι ακόμη συνδρομητές, μπορούν να δημιουργήσουν την ιστοσελίδα της επιχείρησής τους και στη συνέχεια να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την ίδια προθεσμία. 

Ο ΟΤΕ συνεχίζει να ενισχύει την ελληνική επιχειρηματικότητα δίνοντας στους νέους επιχειρηματίες τη δυνατότητα δωρεάν προβολής. Περισσότερες πληροφορίες στο www.yourbusiness.gr ή καλώντας στο 13818.

«Η επιχείρησή σου.gr 

Μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο site, το www.yourbusiness.gr, και μέσω απλών και εύχρηστων εργαλείων ο ενδιαφερόμενος μπορεί να δημιουργήσει το site ή το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησής του, επιλέγοντας την ηλεκτρονική διεύθυνση (url/domain) που επιθυμεί, ενώ παράλληλα μπορεί να ενημερώνεται για την πορεία του site του, να προωθεί τα προϊόντα του και να χρησιμοποιεί τα social media. To site ή το ηλεκτρονικό κατάστημα φιλοξενείται στις ασφαλείς υποδομές του ΟΤΕ. Η υπηρεσία διατίθεται δωρεάν για έξι μήνες και στη συνέχεια προσφέρεται σε εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ