Νέα Μελών ΣΕΠΕ

H ATC αναλαμβάνει έργο για το πρακτορείο ειδήσεων της Τυνησίας

Με όχημα την πλατφόρμα διαχείρισης και διανομής ειδησεογραφικού περιεχομένου newsasset, η ATC αναδείχθηκε νικήτρια του ανοιχτού διεθνούς διαγωνισμού που προκήρυξε το Πρακτορείο Ειδήσεων της Τυνησίας με στόχο την προμήθεια σχετικού συστήματος.

Το Πρακτορείο Ειδήσεων της Τυνησίας εμπιστεύθηκε την πλατφόρμα newsasset Agency για να καλύψει όλες τις συντακτικές και εμπορικές δραστηριότητές του αλλά και για να αποτελέσει  το βασικό σύστημα  των συστημάτων πληροφορικής του Πρακτορείου, αφού θα αντικαταστήσει πλήρως όλες τις υφιστάμενες υποδομές. Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα newsasset Agency επιλέχθηκε

-          για τη ριζική αναδόμηση των εσωτερικών ροών εργασίας και διαδικασίας σύνταξης του Πρακτορείου
-          ως η πλέον αξιόπιστη λύση διαχείρισης πολυμεσικού περιεχομένου
-          για τη δυνατότητα διανομής περιεχομένου μέσα από διαφορετικά κανάλια

Η πλατφόρμα newsasset Agency είναι το αποτέλεσμα πολυετούς επένδυσης σε ανάπτυξη και διάθεση εξειδικευμένων τεχνολογιών που στοχεύουν στην ικανοποίηση των αναγκών της αγοράς των μέσων ενημέρωσης. Υποστηρίζει πολλαπλά επιχειρηματικά μοντέλα δημιουργίας, διάθεσης και κοστολόγησης περιεχομένου ενώ ταυτόχρονα αποτελεί μια οικονομικά αποδοτική λύση.

Στα πλαίσια αυτά, το Τυνησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων θα απολαμβάνει εφεξής μια πλήρη ευέλικτη, πλήρως, παραμετρική λύση, που σταδιακά θα μειώνει τις λειτουργικές του δαπάνες και θα βελτιώνει την παραγωγικότητα των στελεχών του. Εκ παραλλήλου, μέσω αυτής της συνεργασίας, το Πρακτορείο ενσωματώνει την μακροχρόνια εμπειρία κι εξειδίκευση της ATC στο χώρο των media, αποκτώντας πρόσβαση σε συμβουλευτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, τεχνολογία αιχμής και εμπορικές συμμαχίες.

Η πλατφόρμα newsasset έχει επίσης επιλεγεί από τα Πρακτορεία Ειδήσεων της Πορτογαλίας , της Πολωνίας και της Ρωσίας εδώ και χρόνια , ενώ αποτέλεσε το βασικό σύστημα που  χρησιμοποίησε το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων για να αντιμετωπίσει την πρόκληση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ