Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Τα νέα ασύρματα splash proof ακουστικά της Sony σχεδιάστηκαν για κίνηση

Η μουσική σάς δίνει ώθηση όταν γυμνάζεστε. Με τα νέα ασύρματα splash proof ακουστικά, MDR-AS700BT, της Sony, έχετε τη δυνατότητα να εκμεταλλεύεστε, στο έπακρον, τους αγαπημένους σας ήχους, που σας ξεσηκώνουν. Αυτά τα κομψά ακουστικά συνδυάζουν την ανθεκτική και ευέλικτη κατασκευή με τον εξαιρετικό ήχο, χάρη στις εντυπωσιακές μονάδες οδήγησης δυναμικού τύπου 30 χλστ. Άνετα και splash proof, με σχεδιασμό neckband για να μένουν σταθερά στη θέση τους, ακόμα και όταν γυμνάζεστε φτάνοντας στα άκρα.

Η ενσωματωμένη συνδεσιμότητα με NFC και Bluetooth παρέχει ελευθερία για να απολαμβάνετε, αλλά και να ελέγχετε, τη μουσική από το smartphone ή τη συσκευή αναπαραγωγής της μουσικής σας, χωρίς καλώδια να εμποδίζουν τις κινήσεις σας. Απλώς, αγγίξτε το smartphone με ενεργοποιημένο NFC στα ακουστικά σας για να δημιουργήσετε άμεσα μια ασύρματη σύνδεση και να ακούσετε τη μουσική σας, χωρίς καθυστερήσεις. Χάρη στο ενσωματωμένο μικρόφωνο, τα ακουστικά MDR-AS700BT σάς δίνουν τη δυνατότητα, όχι μόνο να απολαμβάνετε τη μουσική σας, αλλά και να απαντάτε σε κλήσεις, χωρίς καμία προσπάθεια. Με αυτά τα ακουστικά, θα ακούτε μουσική για εννέα ολόκληρες ώρες.

Τα ασύρματα splash proof ακουστικά MDR-AS700BT, από τη Sony, διατίθενται σε όλην την Ευρώπη σε δυο ζωηρά χρώματα, μπλε και πορτοκαλί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ