Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Η Space Hellas στο Dell Solutions Tour 2015

spacehellas

Η Space Hellas συμμετείχε ως επίσημος χορηγός στην ολοήμερη εκδήλωση τεχνολογίας Dell Solutions Tour 2015 που πραγματοποιήθηκε στις 21/5, στους χώρους του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Η εταιρία υποδέχθηκε τους επισκέπτες στο περίπτερό της στον εκθεσιακό χώρο, όπου είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την υλοποίηση μιας Hybrid Cloud λύσης και να γνωρίσουν σε πραγματικό χρόνο τα οφέλη του Dell PowerEdge VRTX. Η συγκεκριμένη λύση για SMBs, προσφέρει τη λειτουργικότητα server, storage, networking και εργαλείων διαχείρισης, σε μία μονάδα μικρού μεγέθους και σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες Microsoft Azure.

Η Space Hellas αποτελεί «Preferred Partner» της Dell. Στην ετήσια εκδήλωση που πραγματοποίησε η Dell για να τιμήσει τους συνεργάτες του δικτύου της τον περασμένο μήνα στην Αθήνα, η Space Hellas διακρίθηκε με το βραβείο “Dell Project of the Year 2014”, γεγονός που αποδεικνύει την αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας, των δύο εταιριών.

Η Space Hellas παρέχει στους δυνητικούς πελάτες της, την ευκαιρία να υλοποιήσουν δοκιμαστικά στο χώρο τους τη συγκεκριμένη Hybrid Cloud λύση, σε συνδυασμό με τις δικές τους υποδομές. Με τον τρόπο αυτό τους δίνεται η δυνατότητα να γνωρίσουν στην πράξη τα ανταγωνιστικά οφέλη, τη βελτιστοποίηση και την ασφάλεια που προσφέρει.

Η Space Hellas ένας από τους κορυφαίους System Integrators, έχοντας 30ετή εμπειρία στην υλοποίηση πολύπλοκων και τεχνολογικά άρτιων έργων μπορεί να εγγυηθεί στους πελάτες της τον μετασχηματισμό του ΙΤ και την ομαλή μετάβαση στην εποχή του Hybrid Cloud, με τον πιο αποδοτικό τρόπο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ