Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Φέτος το Πάσχα είναι “eggύηση” στα Public

PUBLIC RETAIL ΑΕ
Πληροφορίες Επιχείρησης

Ένας προορισμός με χιλιάδες ετοιμοπαράδοτα προϊόντα για όλη την οικογένεια και το σπίτι, ΑΤΟΚΑ!

Τα Public ξέρουν ότι διανύεις τη φάση «Ό,τι θέλει το βαφτιστήρι», γι’ αυτό διαθέτουν τη μεγαλύτερη ποικιλία δώρων, λαμπάδων, παιχνιδιών και βιβλίων που αναζητά κάθε νονά και νονός, για να μπορέσεις και φέτος να διαλέξεις τα καλύτερα δώρα που “eggυημένα” θα ξετρελάνουν το βαφτιστήρι.

Και αυτό το Πάσχα, μέσα από την ευρεία γκάμα προϊόντων των Public που ολοένα και εμπλουτίζεται, μπορείς να επιλέξεις και να χαρίσεις το ιδανικό δώρο που ταιριάζει στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Εκτός από λαμπάδες και παιχνίδια, στα Public βρίσκεις ακόμη περισσότερα ετοιμοπαράδοτα είδη τεχνολογίας όπως smartphones, laptops & tablets και τηλεοράσεις smart TV και αξεσουάρ ήχου, είδη σπιτιού και διακόσμησης, τα οποία σε περιμένουν για να τα γνωρίσεις και να κάνεις δικό σου αυτό που καλύπτει τις δικές σου ανάγκες.

Ταυτόχρονα, στα καταστήματα Public και το Public.gr μπορείς να εξερευνήσεις χιλιάδες ιδέες για δώρα, όπου μπορείς να επιλέξεις αυτά που προτιμάς και να παραλάβεις άμεσα στο κατάστημα Public που θα υποδείξεις, ακόμη και εντός 60’ από την παραγγελία σου μέσω της υπηρεσίας “Express Pick Up”.

Και επειδή η διαδικασία αναζήτησης των πιο δημιουργικών δώρων είναι αρκετά απαιτητική, τα Public φροντίζουν για όλους. Έτσι προσφέρουν πολλές επιλογές ευέλικτων πληρωμών Άτοκα έως 36 δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα για αγορές στα φυσικά καταστήματα Public και στα 13 μεγαλύτερα “Public + home”, καθώς και στο Public.gr.

Και για Πασχαλινά δώρα, τα Public είναι “eggυημένα” ο απόλυτος προορισμός αγορών για όλη την οικογένεια και το σπίτι!