Νέα Μελών ΣΕΠΕ

JUMBO Ρουμανίας: H Entersoft αναλαμβάνει να υλοποιήσει το aberon σε ένα από τα πιο σύνθετα και μεγάλα έργα WΜS στη Νοτιοανατολική Ευρώπη

ENTERSOFT
Πληροφορίες Επιχείρησης

Τα Jumbo Ρουμανίας ανέθεσαν στην Entersoft την υλοποίηση του WMS στο μεγάλο υπερσύγχρονο κέντρο διανομής της εταιρίας στο Popesti συνολικής έκτασης 78.000 τ.μ.. Το Κέντρο Διανομής εξυπηρετεί τα καταστήματα Jumbo της ευρύτερης περιοχής καθώς και όλες τις παραγγελίες e-shop. Στο κέντρο διανομής λειτουργούν 8.000 Pick by Light για τα ταχυκινούμενα καθώς και ταινιόδρομοι. Το όλο σύστημα μπορεί να ξεπεράσει σε παραγωγικότητα τις 10.000 παραγγελίες την ημέρα.

Παράλληλα, η Entersoft παρέδωσε πρόσφατα σε live λειτουργία το WMS του νέου Κέντρου Διανομής στην Κραϊόβα συνολικής έκτασης 40.000 τ.μ..

Σήμερα η παρουσία της Jumbo στη Ρουμανία συνίσταται σε δίκτυο 17 καταστημάτων, που εισφέρουν πάνω από 20% του τζίρου του ομίλου. Στόχος είναι να αναπτυχθούν άλλα 8, ώστε το δίκτυο να φτάσει τα 25 καταστήματα μέχρι το 2026, ενώ ενισχύεται συνεχώς το δίκτυο των φυσικών καταστημάτων με το e-shop και τις επενδύσεις στο υπερσύγχρονο κέντρο διανομής του.