Νέα Μελών ΣΕΠΕ

H Petrogaz επεκτείνει τη συνεργασία της με την IMPACT και στο πεδίο της ηλεκτρονικής τιμολόγησης

INFORMATION SYSTEMS IMPACT ΑΕ
Πληροφορίες Επιχείρησης

Η εταιρεία Petrogaz, μέλος του Ομίλου εταιρειών υπό τη διεύθυνση και το συντονισμό της Veroniki Holding SpA και κορυφαία εταιρεία αποθήκευσης, εμφιάλωσης, εμπορίας και διανομής υγραερίου σε φιάλες και χύμα, επεκτείνει την επιτυχημένη της συνεργασία με την IMPACT, μέλος του Ομίλου εταιρειών SOFTONE και κορυφαίο πιστοποιημένο πάροχο υπηρεσιών ηλεκτρονικής τιμολόγησης και EDI.

Συγκεκριμένα, στην υπάρχουσα συνεργασία, που αφορά στην ενημέρωση ηλεκτρονικών βιβλίων (myDATA), προστίθεται η αξιοποίηση της λύσης EINVOICING που παρέχει η IMPACT, για την ηλεκτρονική τιμολόγηση μέσω παρόχου.

Ειδικότερα, η Petrogaz επέλεξε τις υπηρεσίες B2B EINVOCING και B2G EINVOICING της IMPACT, για την ηλεκτρονική διαβίβαση των τιμολογίων της μέσω παρόχου ηλεκτρονικής τιμολόγησης. Με τις συγκεκριμένες λύσεις, η Petrogaz αποκτά τη δυνατότητα αυτόματης και ασφαλούς διαβίβασης των τιμολογίων που εκδίδει, τόσο προς τους πελάτες της, όσο και προς το ελληνικό δημόσιο, ενώ παράλληλα απολαμβάνει τα πολλαπλά οφέλη της ηλεκτρονικής τιμολόγησης όπως τα φορολογικά οφέλη, την άμεση ενημέρωση για την κατάσταση επεξεργασίας των απεσταλμένων τιμολογίων και πολλά ακόμη.

Η εταιρεία Petrogaz επιζητά την αξιοπιστία, την υψηλή διαθεσιμότητα και την ασφάλεια, αξίες που διέπουν την υπηρεσία EINVOICING της IMPACT, οι οποίες σε συνδυασμό με τον ERP- agnostic χαρακτήρα της υπηρεσίας συντέλεσαν στην επιλογή της.

Ο κος Διονύσης Κορδονούρης, IT Manager της Petrogaz, δήλωσε σχετικά: «Ανακοινώνουμε με ιδιαίτερη χαρά σήμερα τη διεύρυνση της υπάρχουσας συνεργασίας μας με την IMPACT, που πλέον περιλαμβάνει και το κομμάτι της ηλεκτρονικής τιμολόγησης. Η προσθήκη των λύσεων που προσφέρει ως κορυφαίος πιστοποιημένος πάροχος, ενισχύει την αποτελεσματικότητα των διαδικασιών που ακολουθούμε, αυξάνοντας ταυτόχρονα τη διαφάνεια για εμάς και τους πελάτες μας».

Για περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες B2B και B2G EINVOICING της IMPACT, επι- σκεφθείτε την ιστοσελίδα μας.