Cisco: Εντυπωσιακή αύξηση στις πωλήσεις για τη Ν. Ευρώπη

cisco

Η Cisco, η κορυφαία εταιρεία δικτύωσης παγκοσμίως που αλλάζει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συνδέονται, επικοινωνούν και συνεργάζονται, ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα του β΄ τριμήνου για την περίοδο που έληξε στις 24 Ιανουαρίου 2015. Η Cisco ανέφερε καθαρές πωλήσεις ύψους 11,9 δις δολαρίων κατά το β΄ τρίμηνο, καθαρά κέρδη σύμφωνα με τις γενικά αποδεκτές λογιστικές αρχές (GAAP) ύψους 2,4 δολαρίων και καθαρά κέρδη χωρίς GAAP ύψους 2,7 δις δολαρίων.

Εντυπωσιακή ήταν η άνοδος στις πωλήσεις κατά 20% για την περιοχή της Νότιας Ευρώπης. Περιλαμβάνει τις χώρες Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα, Ισραήλ, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία και Γαλλία.

«Είμαστε ιδιαιτέρως ευχαριστημένοι με αυτή τη δυναμική, η οποία είναι το άμεσο αποτέλεσμα της επιτυχίας μας στον μετασχηματισμό της εταιρείας κατά τα τρία τελευταία έτη και της ηγετικής μας θέσης στις κυριότερες νέες τεχνολογίες όπως το cloud, οι ασύρματες επικοινωνίες, τα Big Data, η ασφάλεια, η συνεργασία, και το Internet of Everything» σχολίασε ο Αντώνης Τσιμπούκης, Γενικός Διευθυντής, Ελλάδα, Κύπρος, Μάλτα, Cisco.