Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Δημιουργία E-shop μέσα από την εφαρμογή Prosvasis GO

prosvasis

Η Prosvasis, μέλος του Ομίλου εταιρειών SOFTONE, προχώρησε στον εμπλουτισμό της εφαρμογής Prosvasis GO, με την προσθήκη μίας νέας λειτουργίας δημιουργίας E-Shop, προσφέροντας έτσι ακόμη περισσότερες δυνατότητες στους πελάτες της.


Σε συνεργασία με την εταιρεία Yorenda, κατασκευαστές ολοκληρωμένων SaaS και e-commerce πλατφορμών, η Prosvasis παρέχει στους χρήστες του Prosvasis GO τη δυνατότητα να δημιουργήσουν εύκολα και γρήγορα το ηλεκτρονικό κατάστημα της δικής τους επιχείρησης, μέσα από το περιβάλλον της εφαρμογής. 


H νέα ενσωματωμένη λειτουργία «EshopCloud» υποστηρίζει πλήρως και χωρίς πολυπλοκότητα τις απαιτήσεις διαχείρισης ενός σύγχρονου και ολοκληρωμένου E-shop. Με ισχυρές δυνατότητες και σύγχρονο UI, αυτοματοποιεί κάθε λειτουργία με σκοπό την άμεση και εύκολη δημιουργία ενός E-shop με μερικά μόνο κλικ, απευθείας μέσα από το Prosvasis GΟ. Η ενότητα «EshopCloud», μπορεί να ενσωματωθεί στο Prosvasis GO, έναντι μίας εξαιρετικά χαμηλής ετήσιας συνδρομής.


Η εφαρμογή Prosvasis GO, σε σύντομο χρονικό διάστημα από το λανσάρισμά της, έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη ελεύθερων επαγγελματιών και μικρών επιχειρήσεων. Οι προηγμένες δυνατότητες που παρέχει, όπως η έκδοση και διαβίβαση ηλεκτρονικών τιμολογίων στην πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ, καθώς και η διασύνδεση με τον λογιστή (της επιχείρησης), αυτοματοποιούν μεγάλο μέρος της λειτουργίας των συγκεκριμένων επιχειρήσεων, εξασφαλίζοντας έτσι περισσότερο εποικοδομητικό χρόνο, επικεντρωμένο στη λειτουργία της επιχείρησης.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ