Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Η Intracom Telecom ανάμεσα στους 1000 Πρωτοπόρους για την Τεχνητή Νοημοσύνη στην Ελλάδα

intracomtel
O βραβευμένος Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Science For You - SciFY, σε συνεργασία με το ahedd Digital Innovation Hub του ΕΚΕΦΕ “Δημόκριτος” καλωσορίζουν την Intracom Telecom, διεθνή πάροχο τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, στην κοινότητα των “1000 Πρωτοπόρων για την Τεχνητή Νοημοσύνη στην Ελλάδα”.


Η Intracom Telecom ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα να συμμετέχει στην κοινότητα και συνεχίζει να πρωτοπορεί, αυτή τη φορά σε έναν τομέα που αλλάζει την καθημερινότητά μας, αυτόν της Τεχνητής Νοημοσύνης. Ο Σωτήρης Μπίθας, Διευθυντής Marketing του Τομέα Τηλεπικοινωνιακού & Επιχειρησιακού Λογισμικού της Intracom Telecom, δήλωσε: «Η δημιουργία αυτής της πρωτοποριακής κοινότητας είναι ένα σπουδαίο βήμα για όλους μας και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συμμετέχουμε και εμείς σε αυτό. Μέσα από αυτή την κοινότητα θα έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε, αλλά και να αποκομίσουμε σημαντικές γνώσεις πάνω στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης, δημιουργώντας παράλληλα συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες και ανθρώπους. Τέτοιες πρωτοβουλίες αποτελούν πηγή έμπνευσης για εμάς, καθώς αποσκοπούμε συνεχώς να μπορούμε να υποστηρίζουμε καλύτερα τις λειτουργίες των Παρόχων, Οργανισμών κι Επιχειρήσεων Πελατών μας, μέσω των καινοτόμων λύσεών μας.»


Ο Βασίλης Γιαννακόπουλος, Marketing and Social Impact Manager της SciFY τόνισε: “Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που η Intracom Telecom εντάχθηκε στην ομάδα των 1000 Πρωτοπόρων. Μαζί θα σχεδιάσουμε την περαιτέρω ανάπτυξη των δυνατοτήτων της Intracom Telecom για καινοτομία βασισμένη στην Τεχνητή Νοημοσύνη, αλλά και θα συζητήσουμε τα επόμενα βήματα των Πρωτοπόρων. Από τέτοιους συνεργάτες περιμένουμε αποτελέσματα που θα μας εκπλήξουν!

Η Τεχνητή Νοημοσύνη παρουσιάζει μοναδικές ευκαιρίες για όλες τις επιχειρήσεις που θέλουν να καινοτομήσουν οι οποίες μπορούν πλέον να αναπτύσσουν νέα προϊόντα και υπηρεσίες, να ανασχεδιάζουν την αλυσίδα αξίας με ευφάνταστους τρόπους και να αποκτούν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Κρίσιμος παράγοντας επιτυχίας όμως είναι η κατάλληλη προετοιμασία: Ανώτατη Διοίκηση που ξέρει πως να προχωρήσει, επαρκώς εκπαιδευμένα στελέχη με τις κατάλληλες ψηφιακές δεξιότητες, αποτελεσματικός σχεδιασμός και υλοποίηση στρατηγικής και κατάλληλη δικτύωση αποτελούν τα κλειδιά για την επιτυχία. Γι’ αυτό εργαζόμαστε με τις επιχειρήσεις Πρωτοπόρους: να φέρουμε την αναπόφευκτη και θετική αυτή αλλαγή με τρόπο ομαλό και αποτελεσματικό. Η συγκεκριμένη συνεργασία υλοποιείται από τη SciFΥ και το ahedd DIH του ΕΚΕΦΕ “Δημόκριτος.”

Πώς μπορεί κάποιος να συμμετάσχει στους 1000 Πρωτοπόρους;

Στο website https://ai-in-greece.scify.org/ μπορούν όσοι ενδιαφέρονται να βρουν περισσότερες πληροφορίες αλλά και τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Πολίτες και επιχειρήσεις μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτή τη φιλόδοξη πρωτοβουλία, να μοιραστούν γνώσεις κι εμπειρίες στην Τεχνητή Νοημοσύνη, αναπτύσσοντας τις κατάλληλες ψηφιακές δεξιότητες, καθώς και να συνεργαστούν και να καινοτομήσουν.


Ειδικά για Εταιρείες - Οργανισμούς, υπάρχει η δυνατότητα χορηγίας των “1000 Πρωτοπόρων”.

Το έργο υλοποιείται από τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Science For You - SciFY και  το ahedd Digital Innovation Hub του ΕΚΕΦΕ “Δημόκριτος”, με την υποστήριξη της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα και σε συνεργασία με το Ίδρυμα Λασκαρίδη.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ