Νέα Μελών ΣΕΠΕ

TEMP AWARDS by ManpowerGroup Greece

manpowergrp

Συνεχίζοντας την σημαντική πορεία που έχει χαράξει η ManpowerGroup Greece επενδύοντας στο ανθρώπινο ταλέντο, διοργάνωσε για 10η χρονιά τα ετήσια TEMP Awards που αποτελούν θεσμό σε παγκόσμιο επίπεδο στο χώρο της απασχόλησης, την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου.

Για άλλη μια χρονιά, η ManpowerGroup μαζί με φίλους, πελάτες και συνεργάτες τίμησε τους εργαζόμενους προσωρινής απασχόλησης που διακρίθηκαν για τις επαγγελματικές τους επιδόσεις την χρονιά που μας πέρασε, καθώς και τις εταιρείες που ενίσχυσαν το ανθρώπινο δυναμικό τους, δίνοντάς τους την ευκαιρία να ενταχθούν αποτελεσματικά στην αγορά εργασίας.

«Όταν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε όλοι μας – εργαζόμενοι και εργοδότες – μοιάζουν ανυπέρβλητες και τα δεδομένα που συνθέτουν τον κόσμο της εργασίας διαρκώς μεταβάλλονται, είμαστε υπερήφανοι για την ανάπτυξη και υποστήριξη μιας μεγάλης ομάδας με την οποία επιτυγχάνουμε να ταιριάξουμε εποικοδομητικά ανθρώπους με όρεξη και ικανότητες με τις αναπτυξιακές ανάγκες των επιχειρήσεων και άρα να δημιουργήσουμε ταλέντα», τόνισε η κα Κουσία, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ManpowerGroup Greece.

Τα ετήσια βραβεία Temp Awards αποδεικνύουν την αδιάλειπτη προσήλωση της εταιρείας στην ανάπτυξη κατάλληλων εργαλείων για την ανάδειξη των  ικανοτήτων που κρύβει μέσα του το ανθρώπινο δυναμικό. Η διάκριση των εργαζομένων προκύπτει μέσα από την αξιολόγηση των έμμεσων εργοδοτών τους, σε συνδυασμό με τους Συμβούλους Απασχόλησης της ManpowerGroup, οι οποίοι παρακολουθούν την απόδοσή τους στο πλαίσιο διασφάλισης ολικής ποιότητας που εφαρμόζει η ManpowerGroup.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ