Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Η Hewlett Packard Enterprise αναβαθμίζεται ως ηγέτιδα δύναμη στο Edge με το HPE SimpliVity

hpe

Η Hewlett Packard Enterprise (HPE) ανακοίνωσε σημαντικές βελτιώσεις στο HPE SimpliVity για το Enterprise edge, συμπεριλαμβανομένων και βελτιώσεων στην προστασία δεδομένων με εγγενή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στο cloud και αντίγραφο ασφαλείας για συμμόρφωση και κεντρική διατήρηση. Επιπλέον, η HPE ανακοινώνει υποστήριξη για containers για την εκτέλεση cloud-native εφαρμογών στο άκρο και για την προώθηση του επιχειρηματικού μετασχηματισμού. Οι νέες δυνατότητες περιλαμβάνουν:

  • Το HPE SimpliVity με το HPE Cloud Volumes Backup επιτρέπει την απλή, αποτελεσματική, ευέλικτη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας απευθείας στο cloud από πολλαπλά σημεία του edge.
  • Η ενισχυμένη ενσωμάτωση του HPE SimpliVity με το HPE StoreOnce προστατεύει κατανεμημένα edge sites με αυτοματοποιημένες, app-aware policies, ώστε να αναπαράγουν εύκολα και αποτελεσματικά εφαρμογές και δεδομένα απευθείας σε ένα κεντρικό εργαλείο HPE StoreOnce για συμμόρφωση και μακροπρόθεσμη διατήρηση.
  • Το Kubernetes CSI Plugin for HPE SimpliVity παρέχει βελτιωμένη διαχείριση και αποτελεσματική, all-in-one hyperconverged υποδομή (HCI) για την εκτέλεση containers και virtual machine (VM) workloads σε μια ενοποιημένη πλατφόρμα.


Οι εταιρείες σήμερα γίνονται μάρτυρες μιας πρωτοφανούς ανάπτυξης εφαρμογών και δεδομένων στο άκρο (edge), η οποία δημιουργεί νέες ευκαιρίες ώστε ο κάθε οργανισμός να αποκομίσει αξία μέσω της εκτέλεσης εφαρμογών και της τοπικής επεξεργασίας δεδομένων. Προσφέρουν επίσης νέες, cloud-native εφαρμογές, ενώ εξακολουθούν να υποστηρίζουν ήδη υπάρχουσες virtualized εφαρμογές σε σημεία του άκρου.


Για την αξιοποίηση αυτών των ευκαιριών, η HPE έχει δημιουργήσει την πιο έξυπνη και ολοκληρωμένη λύση της αγοράς, στην οποία συμπεριλαμβάνεται η λύση ασφαλούς ασύρματης και ενσύρματης δικτύωσης HPE Aruba και workload-optimized υποδομή για την αντιμετώπιση των απαιτήσεων διαφορετικής κλίμακας, απόδοσης, ανθεκτικότητας και δεδομένων στο άκρο.

Το εταιρικό άκρο είναι κρίσιμης σημασίας σε διαφορετικούς κλάδους, μεταξύ των οποίων η λιανική, οι νοσοκομειακές μονάδες, οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και η μεταποίηση. Οι οργανισμοί χρειάζονται υποδομή edge computing που να είναι εξαιρετικά απλή στη διαχείριση, με ενσωματωμένη ανθεκτικότητα και αποτελεσματική προστασία δεδομένων για να διασφαλίσει ότι οι εφαρμογές είναι πάντα ενεργοποιημένες και μπορούν να ανακτούν γρήγορα δεδομένα σε τοποθεσίες.

Το HPE SimpliVity είναι μια έξυπνη λύση HCI η οποία ηγείται στην αγορά και έχει βελτιστοποιηθεί με μια αποτελεσματική λύση all-in one με υψηλή διαθεσιμότητα με το μικρότερο δυνατό αποτύπωμα. Η λύση παρέχει ενσωματωμένη προστασία δεδομένων με μηδενική διαχείριση που ενεργοποιείται από κεντρική διαχείριση και αυτοματισμό, καθώς και κορυφαία, εγγυημένη αποδοτικότητα δεδομένων για καλύτερη οικονομία. Η HPE βελτιώνει τώρα την προστασία δεδομένων και την ευελιξία του να τρέχει containers παράλληλα με VM στο άκρο.

Ολοκληρωμένη edge to cloud προστασία δεδομένων

Η αρχιτεκτονική του HPE SimpliVity βασίζεται στην ανθεκτικότητα και στις δυνατότητες για προστασία δεδομένων που προσφέρουν υψηλή διαθεσιμότητα και άμεση ανάκτηση για workloads στο άκρο, συμπεριλαμβανομένων βάσεων δεδομένων και virtualization. Τα ενσωματωμένα, απομακρυσμένα αντίγραφα ασφαλείας σε  πολλαπλές εγκαταστάσεις  HPE SimpliVity επιτρέπουν την αποτελεσματική, γρήγορη ανάκτηση για εφαρμογές σε κατανεμημένα σημεία. Με το HPE SimpliVity, δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας γρήγορα και αυτόματα για VM δεδομένα σε έναν άλλο κόμβο, οπότε ακόμα κι αν ένας κόμβος «πέσει», οι επιχειρήσεις δεν θα αντιμετωπίσουν προβλήματα.

Με την εισαγωγή αντιγράφων ασφαλείας στο cloud και σε ένα κεντρικό εφεδρικό σημείο, το HPE SimpliVity προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη λύση προστασίας δεδομένων για το edge.

Επέκταση της προστασίας δεδομένων στο cloud

Το HPE SimpliVity με το HPE Cloud Volumes Backup παρέχει απλά, αποτελεσματικά και ευέλικτα αντίγραφα ασφαλείας απευθείας στο cloud. Αυτή η λύση επιτρέπει σε πολλές edge τοποθεσίες να δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας με ασφάλεια σε τρία απλά κλικ ή μέσω αυτοματοποίησης πολιτικής απευθείας από το vCenter χωρίς να απαιτείται πρόσθετο λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας ή υποδομή hardware. Τα εφεδρικά αντίγραφα μπορούν απλά να αποκατασταθούν σε πολλαπλές τοποθεσίες, χωρίς χρεώσεις σε αντίθεση με άλλες cloud λύσεις. Το HPE Cloud Volumes Backup βελτιστοποιεί το κόστος λόγο  τιμολόγησης βάσει κατανάλωσης, ελάχιστη μεταφορά δεδομένων για αποτελεσματική χρήση εύρους ζώνης και αποτελεσματική αποθήκευση δεδομένων στο cloud.

Κεντρική, οικονομικά αποδοτική δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για μακροπρόθεσμη διατήρηση και συμμόρφωση

Η ενσωμάτωση του HPE SimpliVity με το HPE StoreOnce μειώνει την πολυπλοκότητα, το κόστος και τον κίνδυνο προστατεύοντας κατανεμημένα σημεία με αυτοματοποιημένες πολιτικές για εφαρμογές για την εύκολη και αποτελεσματική αναπαραγωγή εφαρμογών και δεδομένων απευθείας σε μια κεντρική συσκευή HPE StoreOnce. Το HPE SimpliVity με το HPE StoreOnce είναι ιδανικό για πελάτες με αυστηρό πλαίσιο συμμόρφωσης ή συμφωνίες υπηρεσίας με μακροπρόθεσμη διατήρηση (SLA) σε δεδομένα. Οι επιχειρήσεις μπορούν να δημιουργήσουν ή να ενημερώσουν τις βασικές πολιτικές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας σε λιγότερο από ένα λεπτό για χιλιάδες VMs σε δεκάδες σημεία, να δημιουργούν εύκολα αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρουν δεδομένα με τρία απλά κλικ και να επιτυγχάνουν τακτικά αναλογίες αναπαραγωγής 20:1 με αποτέλεσμα να έχουν υψηλή απόδοση δεδομένων.

Διαθεσιμότητα

Η νέα έκδοση HPE SimpliVity 4.1.0, είναι τώρα διαθέσιμη παγκοσμίως χωρίς επιπλέον χρέωση για πελάτες HPE SimpliVity με έγκυρα συμβόλαια υποστήριξης. Όλα τα νέα στοιχεία και δυνατότητες υποστηρίζονται με το VMware vSphere 7.0. Η υποστήριξη αντιγράφων ασφαλείας HPE Cloud Volumes είναι διαθέσιμη στην Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία.

Πρόσθετες πηγές

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις βελτιώσεις στα blogs μας και στο HPE SimpliVity.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ