Νέα Μελών ΣΕΠΕ

2η Τιμητική Υποτροφία Δημήτρης Μανωλόπουλος

spacehellas

Η Space Hellas με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τους υποτρόφους, βάσει της προκηρυχθείσας τιμητικής υποτροφίας «Δημήτρης Μανωλόπουλος» για το ακαδημαϊκό έτος 2020 – 2021. O Βασίλης Κωνσταντάκος, μεταπτυχιακός φοιτητής στο Π.Μ.Σ. “Επιστήμη Δεδομένων” και η Φωτεινή Καρέτση, πρωτοετής μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Π.Μ.Σ. “Μηχανική Δεδομένων και Υπολογιστικών Συστημάτων”, είναι οι δύο αριστούχοι στους οποίους απονεμήθηκε η δεύτερη υποτροφία προς τιμήν του αείμνηστου Δημήτρη Μανωλόπουλου, ιδρυτή της εταιρείας.

Η εταιρεία συγχαίρει τους υποτρόφους της, όπως και όλους τους αξιόλογους υπολοίπους υποψηφίους για την προσπάθειά τους και τους εύχεται την καλύτερη δυνατή εξέλιξη στις σπουδές τους.

Οι υποτροφίες Δημήτρης Μανωλόπουλος εντάσσονται στο πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας της Space Hellas με στόχο, να δώσουν την ευκαιρία σε νέους επιστήμονες να πραγματοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους στο χώρο της τεχνολογίας, συνεχίζοντας τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο, σε τομείς σχετικούς με δίκτυα επικοινωνιών, κυβερνοασφάλεια (Cyber Security) και τεχνητή νοημοσύνη (AI).

Η απονομή των υποτροφιών πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021 από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας και την Επιτροπή αξιολόγησης των υποψηφίων.

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις υποτροφίες «Δημήτρης Μανωλόπουλος» στη διεύθυνση: www.space/scholarships.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ