Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Η Data Communication για 6η χρονιά δίπλα στους μεταπτυχιακούς φοιτητές του Πανεπιστημίου Πειραιώς

datacom

H Data Communication ενισχύει τη στενή συνεργασία της με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, επιβραβεύοντας για 6η συνεχή χρονιά τους φοιτητές του τμήματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Οικονομική και Επιχειρησιακή Στρατηγική».

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της έναρξης της νέας ακαδημαϊκής περιόδου, στην εορταστική τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Συνεδρίων του Πανεπιστημίου Πειραιώς, στις 16 Οκτωβρίου 2019, η Νάσια Σκούτζου, HR Manager και η Νατάσα Λεβέντη, HR Generalist της Data Communication καλωσόρισαν τους πρωτοετείς φοιτητές και απένειμαν στους δευτεροετείς τις ποιστοποιήσεις «Core Level User Certificate» για την επιτυχή ολοκλήρωση των εξετάσεων τους στο WinEra ERP της Data Communication, στο πλαίσιο της μακροχρόνιας συνεργασίας της εταιρείας με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς. 

Η συγκεκριμένη συνεργασία επιτρέπει στους μεταπτυχιακούς φοιτητές της Οικονομικής και Επιχειρησιακής Στρατηγικής να εκπαιδευτούν στη χρήση του WinEra ERP της Data Communication, ενός ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων. Η εκμάθηση εξοικειώνει τους φοιτητές με το περιβάλλον λειτουργίας του συστήματος, τους παρέχει ένα απαραίτητο εφόδιο, την έγκυρη πιστοποίηση μίας από τις ισχυρότερες ελληνικές εταιρείες στον κλάδο της Πληροφορικής, συνδέοντας έτσι άμεσα την πανεπιστημιακή εκπαίδευση με την αγορά εργασίας. 

Η κ. Ζωή Δουζένη, Executive Vice President της Data Communication, δήλωσε σχετικά: «Θέλουμε να συγχαρούμε ολόθερμα τους επιτυχόντες και να ευχαριστήσουμε το Πανεπιστήμιο Πειραιώς για τη μακροχρόνια και εποικοδομητική συνεργασία που δομεί τα στελέχη του αύριο. Θα συνεχίσουμε δίπλα στους νέους!».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ