Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Ο Γιάννης Θεοδωρόπουλος αναλαμβάνει Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στη SingularLogic

singularlogic

Η SingularLogic, μέλος του Ομίλου MIG, ανακοινώνει ότι ο κ. Γιάννης Θεοδωρόπουλος αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας, κατόπιν της αποχώρησης του κ. Γιώργου Κωνσταντόπουλου. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαρίστησε τον κ. Κωνσταντόπουλο για τη συνδρομή του στην πορεία της εταιρείας κατά τη διάρκεια της θητείας του και του ευχήθηκε καλή πορεία στα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια.

Ο κ. Γιάννης Θεοδωρόπουλος, από τα πιο έμπειρα στελέχη στην αγορά των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών στη χώρα μας, διατηρεί πολυετή σχέση συνεργασίας με τη SingularLogic. Στέλεχος της Διοικητικής ομάδας της SingularLogic από το Δεκέμβριο του 2017, κατείχε τη θέση του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου στον εταιρικό τομέα Software Technologies, συνεισφέροντας ουσιαστικά στην ανάπτυξη της εταιρείας, ενώ επιπρόσθετα  ηγήθηκε του εθνικής σημασίας έργου των εκλογών, το οποίο ολοκληρώθηκε με επιτυχία, εισάγοντας καινοτομίες που ανέδειξαν για άλλη μια φορά το υψηλό επίπεδο και την μοναδική ικανότητα της SingularLogic να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις που αξιοποιούν στο έπακρο τη σύγχρονη τεχνολογία. Παράλληλα, είναι ιδρυτής και CEO της SenseOne Technologies, η οποία είναι μέλος του Ομίλου SingularLogic από το 2016.

Έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος των εταιρειών Computer Project, Sitec, SingularLogic Business Services και Σύμβουλος Διοίκησης στις εταιρείες Singular Software, Ideal Group και SingularLogic Group.  Εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Εταιρειών Πληροφορικής Ελλάδας (ΣΕΠΕ) επί είκοσι έτη (1995-2015), κατείχε τη θέση του Α' Εκτελεστικού Αντιπροέδρου του ΣΕΠΕ επί δώδεκα έτη (2003-2015), υπήρξε μέλος του Δ.Σ. της "Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε." (2004-2005), καθώς και μέλος Εθνικών Συμβουλίων και Επιτροπών με αντικείμενο τη διαμόρφωση της Εθνικής στρατηγικής για τις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (2000-2013). 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ