Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Νέες, ενισχυμένες δυνατότητες με εφαρμογές και cloud υπηρεσίες και μηχανήματα από την Xerox για το «κανάλι» συνεργατών

xerox

Εργαλεία ανάπτυξης της πελατειακής βάσης και προσέλκυσης νέων πελατών προσφέρει η Xerox στο «κανάλι» συνεργατών της μέσω του νέου της προγράμματος για επιχειρήσεις, το οποίο δημιουργεί πρόσθετες πηγές εσόδων και παρέχει σημαντικά οφέλη σε νέους και υπάρχοντες πελάτες. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό εργαλείο στη διάθεση των συνεργατών, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι το 80% των εσόδων τους προέρχεται από τους ήδη υπάρχοντες πελάτες, και της πίεσης στα περιθώρια κερδών από τις πωλήσεις μηχανημάτων και υπηρεσιών.

«Το μέλλον των συνεργατών μας στην αγορά ισοδυναμεί με τη διεύρυνση του πελατολογίου τους και την αύξηση των εργασιών τους. Η Xerox  διευκολύνει αυτή την τόσο σημαντική, αλλά και απαιτητική προσπάθεια, με την παροχή νέων εργαλείων και τη διαρκή υποστήριξη του ‘καναλιού’», ανέφερε ο John Corley, Πρόεδρος, Channel Partner Operations της Xerox

Σχεδιασμένο για τους ειδικούς στον τομέα διαχείρισης εγγράφων, καθώς και τους παρόχους λύσεων πληροφορικής, που απευθύνονται σε μικρο-μεσαίες επιχειρήσεις, το πρόγραμμα προσφέρει εργαλεία marketing, πωλήσεων καθώς και οικονομικά κίνητρα, όπως:

-        Πολυλειτουργικούς εκτυπωτές (MFPs), με cloud εφαρμογές και ευέλικτες, προσαρμόσιμες κατά περίπτωση εφαρμογές που ενισχύουν τις προτάσεις τους .

-        Ευέλικτους έγχρωμους εκτυπωτές για παραγωγές υψηλής αξίας

Πολυλειτουργικοί Εκτυπωτές με cloud και εξατομικευμένες εφαρμογές

Η ευρεία σειρά με ενσωματωμένο ConnectKey® δίνει στους συνεργάτες περισσότερους τρόπους να απλοποιούν το φόρτο εργασίας των πελατών τους με εφαρμογές λογισμικού που παρέχουν ενισχυμένες δυνατότητες σε σχέση με τις παραδοσιακές συσκευές.

Για παράδειγμα, οι νέοι πολυλειτουργικοί εκτυπωτές ενσωματώνουν λειτουργίες που επιτρέπουν στους συνεργάτες να δημιουργούν εξατομικευμένα user interfaces για τους πελάτες τους.

Παράλληλα, επιπρόσθετα χαρακτηριστικά του Xerox’s Personalised Application Builder Programme καθιστούν δυνατό για τους συνεργάτες να εξατομικεύουν λύσεις που απαντούν σε συγκεκριμένες ανάγκες και διαδικασίες των πελατών. Με τον τρόπο αυτό, οι συνεργάτες της Xerox έχουν πλέον τη δυνατότητα να δημιουργούν τις δικές τους εφαρμογές ή  να απευθυνθούν σε Εξουσιοδοτημένους Προγραμματιστές που θα αναπτύξουν λύσεις εκτύπωσης/ σάρωσης, βασισμένες στο cloud, με το δικό τους brand.

Κερδοφόροι, νέοι έγχρωμοι εκτυπωτές
Οι συνεργάτες του καναλιού, που εξειδικεύονται στις γραφικές τέχνες, μπορούν να ανταποκριθούν αποτελεσματικά στις ανάγκες των πελατών τους, παράγοντας προϊόντα υψηλής αξίας, όπως έγχρωμα μαγνητάκια, αυτοκόλλητα για παράθυρα και κάρτες ταυτοποίησης. Επιπλέον, συνεχίζουν την υποστήριξη των παραδοσιακών λειτουργιών γραφείου, όπως η εκτύπωση, η σάρωση και η δημιουργία αντιγράφων. Ο νέος Xerox Colour C60/C70 Printer προσφέρει ένα ιδιαίτερα ευρύ φάσμα υλικών, είναι το μεγαλύτερο στην κατηγορία του και είναι ιδανικός για κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους.

Διαθεσιμότητα
Οι πολυλειτουργικοί εκτυπωτές με ConnectKey και Xerox Colour C60/70 είναι ήδη διαθέσιμοι στην αγορά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ