Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Η Oktabit και το Χαμόγελο του Παιδιού στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι

oktabit

Η Oktabit και το Χαμόγελο του Παιδιού σας προσκαλούν στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι που θα γίνει στις 10 Δεκεμβρίου 2014 στα γραφεία μας , στην Αθήνα και στη Θεσ/νικη.

Μια και όλοι αυτές τις μέρες προσφέρουμε στην οικογένεια μας & σε φίλους δώρα χαράς, θα προσπαθήσουμε με το Παζάρι να βοηθήσουμε πιο δυναμικά  τα παιδιά & τις ενέργειες του Συλλόγου.

Στο Ισόγειο των κτιρίου μας  στην Αγία Παρασκευή θα φιλοξενήσουμε τους συνεργάτες από το Χαμόγελο του Παιδιού την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου όπου θα υπάρχουν δημιουργίες από τους εθελοντές του Συλλόγου καθώς και άλλα αντικείμενα ( γούρια , κάρτες , κούπες , σχολικά , ημερολόγια κα).

Σας προσκαλούμε να προμηθευτείτε τα δώρα των γιορτών από το Χαμόγελο του Παιδιού και να ενισχύσουμε την προσπάθεια του Συλλόγου που αποδεδειγμένα αποτελεί μια σημαντική δύναμη βοήθειας και προστασίας των ανθρώπων που την έχουν ανάγκη.

Αρωγοί και κοινωνοί της  προσπάθειας μας ,εκτός από το προσωπικό της εταιρίας μας, θα θέλαμε να είστε και εσείς , οι συνεργάτες μας ώστε η υποστήριξή μας στο Χαμόγελο να γίνει ισχυρότερη με τη συμμετοχή όλων μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ