Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

Η Cloud πλατφόρμα εμπορικής διαχείρισης, τώρα και για καταστήματα εντατικής λιανικής

Το Business Cloud, η πρώτη 100% cloud εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης στην Ελλάδα, εντάσσει στις υπηρεσίες του και περιβάλλον για εντατική λιανική.

Ως επέκταση του ήδη εύχρηστου περιβάλλοντος της εμπορικής διαχείρισης, δημιουργήθηκε και ένα νέο, με ενιαία φόρμα διαχείρισης συναλλαγών για ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Η οθόνη εντατικής λιανικής είναι ειδικά σχεδιασμένη για να κάνει την τιμολόγηση πιο γρήγορη, εύκολη και αποδοτική, με δυνατότητα χρήσης οθονών αφής και barcode scanners. Παράλληλα διαθέτει έξυπνους αυτοματισμούς που με τη χρήση barcode, με ένα πέρασμα, γίνονται εναλλαγές σε πωλητή, είδος παραστατικού, τρόπου πληρωμής και πολλές άλλες διεργασίες.

Το Business Cloud σχεδιάστηκε εξαρχής με γνώμονα την ευχρηστία, τις επιδόσεις και την ασφάλεια. Η εμπορική εφαρμογή, συνδυάζει κάτω από ένα περιβάλλον όλες τις δραστηριότητες μίας εμπορικής επιχείρησης, με σκοπό την αύξηση της παραγωγικότητας και τη μείωση των λαθών. Με το νέο περιβάλλον εντατικής λιανικής, η εμπορική διαχείριση του Business Cloud μπορεί πλέον να καλύψει και τις πλέον απαιτητικές επιχειρήσεις που χρειάζονται ταχύτητα στην τιμολόγηση, όπως super markets, mini markets, καταστήματα ένδυσης & υπόδησης και γενικά καταστήματα με πολλά είδη και πωλητές.

Η εμπορική εφαρμογή του Business Cloud, μπορεί να καλύψει κάθε σύγχρονη ανάγκη ενός καταστήματος, με μόλις 9,90 ευρώ το μήνα.