Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

Νέα σειρά τηλεοράσεων LG LH604V για οικιακή ψυχαγωγία υψηλής ποιότητας

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει στην ελληνική αγορά την LG LH604V, μία νέα σειρά τηλεοράσεων που περιλαμβάνει LED Full HD μοντέλα 43, 49 και 55 ιντσών. Η νέα σειρά της LG διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά αλλά και την πλατφόρμα WebOS 3.0 προκειμένου να προσφέρει στον χρήστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας χωρίς όρια και συμβιβασμούς.

Η νέα σειρά LG LH604V διαθέτει πάνελ τεχνολογίας LED και ανάλυσης Full HD (1080p), για ακριβείς εικόνες, πιστή απόδοση χρωμάτων και εκπληκτική ποιότητα εικόνας σχεδόν από κάθε γωνία θέασης. Η τελευταία και πιο εξελιγμένη τεχνολογία Triple XD Engine της LG εξασφαλίζει άριστα χρώματα, υψηλή αντίθεση και ευκρίνεια για ακόμα μεγαλύτερη ζωντάνια ενώ ο κομψός σχεδιασμός Metallic Design των τηλεοράσεων προσδίδει μια minimal αίσθηση ταιριάζοντας ιδανικά με το σαλόνι κάθε χρήστη. 

Τα νέα μοντέλα της LG είναι επίσης εξοπλισμένα με τη βραβευμένη πλατφόρμα LG webOS 3.0. Η πλατφόρμα webOS 3.0 της LG Smart TV διαθέτει βελτιωμένο περιβάλλον το οποίο απλοποιεί τη χρήση ενώ προσφέρει μια σειρά από εντυπωσιακές λειτουργίες οι οποίες υπόσχονται μια αξεπέραστη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας.

Συνεχίζοντας με τις εξαιρετικές λειτουργίες προσαρμογής της ποιότητας της εικόνας, η νέα σειρά τηλεοράσεων της LG προσφέρει και το χαρακτηριστικό Picture Wizard III. Μέσω της συγκεκριμένης τεχνολογίας μπορεί να γίνει προσαρμογή από τα στοιχεία των εικόνων, όπως το επίπεδο του μαύρου χρώματος, την απόχρωση, την ευκρίνεια και τον οπίσθιο φωτισμό στο επιθυμητό επίπεδο προκειμένου το περιεχόμενο να αποτυπώνεται ακριβώς στις συνθήκες που προτιμάει ο χρήστης.

Από πλευράς ήχου, τα νέα μοντέλα της LG διαθέτουν τη λειτουργία Virtual Surround Plus η οποία ενισχύει τον ήχο για να δημιουργήσει ένα surround εφέ με το αναβαθμισμένο αποτέλεσμα να είναι πιο πλούσιο. Επιπλέον, η τεχνολογία Clear Voice III εμπλουτίζει την ποιότητα του ήχου, ξεχωρίζοντας τις φωνές από τον περιβάλλοντα θόρυβο, παρέχοντας μια πιο καθαρή, πλούσια και απολαυστική εμπειρία ακρόασης, χωρίς παρεμβολές.

Τέλος, μία σειρά επιλογών συνδεσιμότητας, όπως υποδοχές για USB, HDMI και η δυνατότητα για σύνδεση με Wi-Fi, δίνουν ακόμα περισσότερες επιλογές στους χρήστες να συνδέσουν την τηλεόρασή τους με εξωτερικές πηγές όπως το PC ή το tablet τους, ή ακόμα και να μετατρέψουν το smartphone τους σε τηλεχειριστήριο.

Η νέα σειρά τηλεοράσεων LG LH604V είναι ήδη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά.