Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

Η Intralot υπογράφει 10ετές συμβόλαιο στη Χιλή

O Όμιλος INTRALOT υπέγραψε συμβόλαιο με την Κρατική Λοταρία της Χιλής ‘Polla Chilena de Beneficencia’ για τη διαχείριση των παιχνιδιών της, την παροχή ολοκληρωμένων πρωτοποριακών τεχνολογικών λύσεων και υπηρεσιών, καθώς και υπηρεσιών λειτουργικής υποστήριξης. Η Polla Chilena διοργανώνει και λειτουργεί στη Χιλή αριθμοπαιχνίδια, στιγμιαία λαχεία και αθλητικό στοίχημα. Η INTRALOT κέρδισε το δεκαετές συμβόλαιο, με δυνατότητα ανανέωσης για δύο επιπλέον έτη, κατόπιν διεθνούς διαγωνισμού.

Σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου, η INTRALOT θα εγκαταστήσει το κορυφαίο διεθνώς Κεντρικό Σύστημα παιχνιδιών LOTOS™ O/S, 2.700 τερματικά Photon, τα οποία ενσωματώνουν την καινοτόμο τεχνολογία της INTRALOT ‘Icon Digital Imaging’, καθώς και 800 πολυλειτουργικά τερματικά Genion στα σημεία πώλησης της Polla Chilena σε όλη τη χώρα.

Η INTRALOT θα υποστηρίξει την Polla Chilena στις προσπάθειές της να βελτιώσει την εμπειρία των παικτών, επανασχεδιάζοντας την ιστοσελίδα τυχερών παιχνιδιών της Polla Chilena αξιοποιώντας την πλατφόρμα διαχείρισης και διανομής περιεχομένου της  INTRALOT ‘iGaming Console (iGC)’ και προσφέροντας στους Χιλιανούς την καινοτόμο εφαρμογή για τυχερά παιχνίδια και αθλητικό στοίχημα ‘Mobile Lottery’. Η πλατφόρμα iGC ενσωματώνεται πλήρως στη δυναμική πλατφόρμα διαχείρισης πελατών ‘Interactive Gaming Platform (iGP)’, η οποία, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει προηγμένα εργαλεία μάρκετινγκ μέσω διαδραστικών καναλιών. Επιπλέον, η INTRALOT θα παρέχει την ‘Horizon’, την πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου στις οθόνες των πρακτορείων της Polla Chilena. Όσον αφορά στο στοίχημα προκαθορισμένης απόδοσης, η INTRALOT θα βελτιώσει το παιχνίδι ‘Xperto FOB’ μέσω της στοιχηματικής πλατφόρμας iFlex και θα παρέχει υπηρεσίες trading και διαχείρισης αθλητικού στοιχήματος. Ακόμα, η INTRALOT θα εμπλουτίσει το χαρτοφυλάκιο των διαδικτυακών στιγμιαίων λαχείων της Polla Chilena με το σύστημα ‘Remote Gaming System (RGS)’, δίνοντας έμφαση στον πιο μοντέρνο και ελκυστικό για τους παίκτες σχεδιασμό τους.

Ο κ. Edmundo Dupre Echeverría, Διευθύνων Σύμβουλος της Polla Chilena de Beneficencia, δήλωσε: “Είμαστε ευτυχείς που η INTRALOT επιστρέφει στη Χιλή, ιδιαίτερα μετά την επικράτησή της σε ένα απαιτητικό και πολύ ανταγωνιστικό διαγωνισμό. Θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στην εταιρεία για την πρόταση που κατέθεσε. Είμαστε σίγουροι πως χάρη στη συνεργασία της INTRALOT με την ομάδα της Polla Chilena θα καταφέρουμε ένα ποιοτικό τεχνολογικό άλμα στην αγορά τυχερών παιχνιδιών της Χιλής και θα παρουσιάσουμε στις λοταρίες της Λατινικής Αμερικής νέες διαδικασίες και παιχνίδια, τα οποία προσφέρουν περισσότερη ψυχαγωγία στους πελάτες μας και καλύτερα αποτελέσματα σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.”

Ο κ. Αντώνιος Κεραστάρης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT, δήλωσε: “Η Polla Chilena de Beneficencia είναι ένας από τους πρώτους πελάτες μας και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που θα ξεκινήσουμε και πάλι τη συνεργασία μαζί τους. Οραματιζόμαστε να μεταμορφώσουμε μαζί την αγορά τυχερών παιχνιδιών της Χιλής, με την κορυφαία τεχνολογία και τις πρωτοποριακές υπηρεσίες της INTRALOT, καθώς και την αποδεδειγμένη εμπειρία της ομάδας μας στη διαχείριση λοταριών παγκοσμίως. Θα εργαστούμε μαζί με την Polla Chilena προκειμένου να προσφέρουμε στους Χιλιανούς συναρπαστικές εμπειρίες παιχνιδιού και μεγάλα κέρδη, προωθώντας τις αρχές του υπεύθυνου παιχνιδιού και διασφαλίζοντας τα υψηλότερα επίπεδα ακεραιότητας.”