Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

Τα Νέα ThinkPad και PC της Lenovo Επεκτείνουν τις Επιλογές των Μικρών Επιχειρήσεων

Η Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) ανακοίνωσε τη νέα της συλλογή με laptops και desktops ειδικά σχεδιασμένα για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Εξοπλισμένη με την τελευταία τεχνολογία και μοντέρνο σχεδιασμό, η νέα σειρά περιλαμβάνει το ThinkPad E Series, τα ανανεωμένα laptops M, B και E της Lenovo και τα S Series desktops, που περιέχουν κομψότητα στο σύνολό τους. Οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις ψάχνουν για λύσεις που θα εξαλείψουν τους πονοκεφάλους των τεχνικών και θα αυξήσουν την αποδοτικότητα και τη συνεργασία μεταξύ υπαλλήλων εντός και εκτός γραφείου. Χρειάζεται να εξασφαλίσουν τα δεδομένα των επιχειρήσεων ασφαλή και να σιγουρευτούν για την προστασία τους, καθώς στοχεύουν να διευρύνουν τις επιχειρηματικές τους πληροφορίες και τις υπηρεσίες στο δίκτυο.

Η Τέλεια Ισορροπία Μέσα και Έξω από το Γραφείο – ThinkPad E Series

Τα αξιόπιστα ThinkPad E Series, διαθέσιμα με αντι-θαμβωτικές οθόνες 14 και 15.6 ιντσών, προσφέρουν αξιοσημείωτες επιδόσεις, εξαιρετική ευκινησία και ξεχωριστά χαρακτηριστικά για χρήστες μικρών επιχειρήσεων, που επιζητούν τεχνολογία αιχμής που να αναγνωρίζει τις ανάγκες τους και να προσφέρει απίστευτη αξία.

 • Προαιρετική ασφάλεια αναγνώρισης δαχτυλικού αποτυπώματος για την προστασία από εξωτερικές απειλές και τη διευκόλυνση της πρόσβασης επιτρέποντας στους χρήστες να δημιουργήσουν πιο περίπλοκους και ασφαλείς κωδικούς συνδεδεμένους με το δαχτυλικό τους αποτύπωμα.
 • Έως 9 ώρες ζωή μπαταρίας για λειτουργία όλη τη μέρα εκτός γραφείου.
 • Οι επεξεργαστές τελευταίας γενιάς Intel και AMD προσφέρουν έως και 10% περισσότερη απόδοση και έως 34% για τα ενσωματωμένα γραφικά.
 • Οι χρήστες θα καλωσορίσουν την προαιρετική ένταξη των διακριτών γραφικών, με μνήμη έως 16 GB για αυξημένη αποτελεσματικότητα.
 • Διαθέσιμες θύρες: 3 USB3, 1 HDMI και Gigabit Ethernet για ευκολότερη πρόσβαση και διαχείριση στο γραφείο.
 • Το ThinkPad E560 περιέχει προαιρετικά 3D κάμερα τεχνολογίας Intel RealSense. Με ένα συνεχές αυξανόμενο αριθμό εφαρμογών 3D για την υποστήριξη του σχεδιασμού και της δημιουργικότητας, της συνεργασίας και της ασφάλειας μέσω της αναγνώρισης προσώπου, οι επιλογές είναι αμέτρητες.
 • Το ThinkPad E Series είναι επίσης φιλικό προς το περιβάλλον έχοντας Star 6 και GreenGuard και παγκόσμια Χρυσή Πιστοποίηση EPEAT. 

Τέλος, η Lenovo προσφέρει μία ευρεία επιλογή εγγυήσεων, υπηρεσιών και βελτιωμένων επιλογών υποστήριξης, για να προστατεύσει τις αγορές των καταναλωτών, να διαχειριστεί το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας και να μειώσει τα προβλήματα που προκαλούνται στους τεχνικούς. 

Σχεδιασμός και Οικονομική Πληροφορική
Τα τελευταία Lenovo desktops και laptops είναι εμπλουτισμένα με μοντέρνα χαρακτηριστικά και σχεδιασμό για τις επιχειρήσεις που ψάχνουν άριστη απόδοση με επαγγελματικά στοιχεία που τους αρμόζουν για να έχουν εγγυημένα ένα ασφαλές και αποδοτικό εργασιακό περιβάλλον. 

Έχοντας τους νεότερους επεξεργαστές Intel ή AMD, τα αναβαθμισμένα αυτά μοντέλα περιέχουν δίσκους και διακριτά γραφικά σε συγκεκριμένες εκδόσεις καθώς και WiFi και Bluetooth για εύκολη προσβασιμότητα σε ασύρματα και περιφερειακά δίκτυα, κάνοντας τα ιδανικά για μεγάλα γραφεία ή περιβάλλοντα υποδοχής και σημεία λιανικής πώλησης. 

Τα desktops προσφέρουν μία γκάμα μεγεθών και διαμορφώσεων στις οθόνες και περιέχουν ισχυρά στοιχεία ασφάλειας, όπως η προστασία Smart USB και το Lenovo Bluetooth Lock: 

 • Τα Lenovo S Series all-in-one desktops προσφέρουν κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό με ευέλικτη απόδοση και οικονομική τιμή. Οι οθόνες είναι διαθέσιμες σε μία ευρεία γκάμα μεγεθών, περιέχοντας 19.5 ίντσες και 21.5 ίντσες ή 23 ίντσες με full HD και προαιρετική οθόνη αφής για να έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα των Windows 10.
 • Τα Lenovo S200 Tower Desktop και S500 Small Form Factor αποτελούν ιδανικές λύσεις για τους καταναλωτές που θέλουν κλασσικά desktops με επιλογή μεγάλης χωρητικότητας και αναβαθμισμένη ευελιξία. Το φορητό Small Form Factor S500 είναι ευέλικτο και μικρότερο κατά 26% από τα κλασσικά Small Form Desktops. 

Τα laptops ποικίλλουν από οικονομικά μέχρι λεπτά και ελαφριά με άριστη επίδοση: 

 • Το νέο laptop Lenovo M41 είναι ιδανικό για κάθε επαγγελματία που ταξιδεύει και αναζητά την ισχύ σε μία λεπτή και ελαφριά συσκευασία. Με βάρος λιγότερο από 2 κιλά, έρχεται με αντι-θαμβωτική οθόνη full HD IPS 14 ιντσών. Έχει το νεότερο επεξεργαστή Intel Core i7, διακριτά γραφικά AMD Radeon R7, μνήμη 16GB  και δίσκο, προσφέροντας έτσι απόδοση χωρίς συμβιβασμούς έως και για 9 ώρες εν κινήσει.
 • Ιδανικό για τον επαγγελματία που ταξιδεύει και θέλει βελτιωμένη ασφάλεια, τα πανίσχυρα laptops Lenovo E41 και E51 προσφέρουν οθόνη 14 και 15.6 ιντσών αντίστοιχα, με υψηλή ευκρίνεια. Περιέχουν ακόμη προαιρετική προστασία αναγνώρισης δαχτυλικού αποτυπώματος και ευρεία γκάμα εφαρμογών παραγωγικότητας.
 • Τα Lenovo B41 και B51 προσφέρουν απίστευτη παραγωγικότητα και οικονομία για καθημερινές επαγγελματικές ανάγκες. Πολύ οικονομικά και διαθέσιμα σε μία ποικιλία διαμορφώσεων, αυτά τα laptops μπορούν να χρησιμοποιηθούν για οποιαδήποτε ανάγκη του καταναλωτή. 


Δήλωση:
«Οι χρήστες μικρών επιχειρήσεων δε θέλουν να είναι στατικοί, αλλά επιζητούν την ασφάλεια και την αξιόπιστη υψηλή αποδοτικότητα, για να δουλεύουν με τους δικούς τους όρους. Τα laptops για απόλυτη ευελιξία με άριστη διάρκεια ζωής μπαταρίας ή μοντέρνα desktops καλύπτουν τις αυστηρές ανάγκες της καθημερινότητας στο γραφείο», είπε ο Dilip Bhatia, Vice President PC Design & Marketing της Lenovo. «Η τελευταία μας σειρά προϊόντων σχεδιασμένη για μικρές επιχειρήσεις προσφέρει στους καταναλωτές σιγουριά με ηγετικά περιεχόμενα ασφαλείας, γνωστή αξιοπιστία και επιλογές λειτουργίας δίνοντας έτσι στον καθένα τη δυνατότητα να δουλέψει όπως εκείνος επιθυμεί.»


Για τα τελευταία νέα της Lenovo, κάντε εγγραφή στο Lenovo RSS feeds ή ακολουθείστε τη Lenovo σε Twitter και Facebook.