Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

Νέα AggelioPolis.gr: Μοναδική ευκολία στις online πωλήσεις και αγορές.

Η Aggeliopolis.gr, μια από τις κορυφαίες ιστοσελίδες για μικρές αγγελίες, ενισχύει την παρουσία της στην Ελλάδα με τη νέα, ανανεωμένη ιστοσελίδα αγορών της. H αγορά και η πώληση γίνεται ασφαλέστερη, ευκολότερη και ταχύτερη.

Η νέα πλατφόρμα (www.aggeliopolis.gr) προσφέρει μοναδική δυνατότητα στους αγοραστές να ψάξουν νέα και χρησιμοποιημένα αντικείμενα ή υπηρεσίες στην Ελλάδα και στους πωλητές να απευθύνουν τις αγγελίες τους σε ένα μεγάλο κοινό. Με το νέο και λειτουργικό σχεδιασμό η πλοήγηση γίνεται ευκολότερη.

«Θέλουμε να προσφέρουμε στον άνθρωπο ευκαιρίες βελτίωσης της καθημερινότητάς του. Με αυτό το σκεπτικό προχωρήσαμε σε αυτές τις αλλαγές, στη δημιουργία μίας νέας σελίδας για κινητά και μιας εφαρμογής Android» αναφέρει ο Andrew Hall, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας και συνεχίζει, «Ακούσαμε τους χρήστες μας προσεκτικά, κάτι το οποίο μας βοήθησε πάρα πολύ ώστε να καταλάβουμε ακριβώς πως θα μπορούσαμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας, για να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Τώρα είμαστε βέβαιοι ότι η ιστοσελίδα αντικατοπτρίζει καλύτερα τα σχόλιά τους. Πάντα ψάχνουμε για συνεχείς βελτιώσεις στο site, ώστε να βοηθάμε τους χρήστες να επικοινωνούν πιο εύκολα, για να αγοράζουν και να πουλάνε αντικείμενα ή υπηρεσίες».

Οι χρήστες έχουν την δυνατότητα να δημιουργούν λογαριασμούς όπου μπορούν να διαχειρίζονται τις αγγελίες τους και τις αναζητήσεις τους ώστε να βρίσκουν τα αγαπημένα τους προϊόντα, με έναν πολύ καλύτερο τρόπο. Η νέα πλατφόρμα, προσφέρει επίσης μια επί πλέον λειτουργία, η οποία αποθηκεύει βασικές πληροφορίες για το χρήστη έτσι ώστε να μη χρειάζεται να συμπληρώνει τις ίδιες πληροφορίες κάθε φορά που καταχωρεί μια αγγελία και να εξοικονομεί χρόνο.

Με πλούσιο περιεχόμενο, όπως κινητά τηλέφωνα, έπιπλααυτοκίνητα, ακίνητα, θέσεις εργασίας, κλπ., η AggelioPolis διασφαλίζει ότι όλες οι αγγελίες ελέγχονται μια προς μια πριν δημοσιευτούν. Έτσι, παρέχεται στους χρήστες η υψηλότερη δυνατή ποιότητα καταχωρήσεων και η καλύτερη εμπειρία κατά την πλοήγηση. Κάθε μέρα, εκατοντάδες αντικείμενα και υπηρεσίες διατίθενται προς πώληση στην ιστοσελίδα με δεκάδες χιλιάδες πιθανούς αγοραστές από όλη τη χώρα.

Με όλο και περισσότερους ανθρώπους να χρησιμοποιούν τη σελίδα από τα κινητά τους τηλέφωνα, δημιουργήθηκε μια φιλική mobile version της ιστοσελίδας, η  m.AggelioPolis.gr  με πολύ γρήγορους χρόνους φόρτωσης.

Επίσης, η AggelioPolis δημιούργησε μια εφαρμογή Android διαθέσιμη στο Google Play, η οποία προσφέρει στους χρήστες ακόμη καλύτερη mobile εμπειρία.