Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

Δ.Τ. ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ: ΑΝΟΙΓΜΑ ΝΕΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ & ΕΝΑΡΞΗ ΘΕΡΙΝΩΝ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ

Η Κωτσόβολος μπαίνει δυναμικά στην καρδιά του καλοκαιριού με προσφορές και δόσεις που θα κάνουν τον κόσμο να… παραμιλά, αλλά και δύο νέα καταστήματα σε Ιωάννινα και Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης.

Η εταιρεία υποδέχτηκε τις θερινές εκπτώσεις με το μήνυμα: «Καλοκαιρινές Εκπτώσεις… να παραμιλάς», προμηνύοντας τη μεγάλη διαθεσιμότητα αλλά και τα μοναδικά προγράμματα άτοκων δόσεων.

Η Κωτσόβολος ανοίγει την αυλαία των εκπτώσεων με τις παρακάτω μοναδικές προσφορές οι οποίες ισχύουν έως τις 20 Ιουλίου, όπως:

  • Ψυγειοκαταψύκτης BOSCH μόνο 397€
  • Κλιματιστικό ΚEROSUN CLIMA μόνο 249€
  • Laptop HP με διπύρηνο επεξεργαστή μόνο 299€

Οι εκπληκτικές καλοκαιρινές εκπτώσεις της Κωτσόβολος συνοδεύονται και από 40 άτοκες δόσεις που ισχύουν για όλες ανεξαιρέτως τις αγορές άνω των 299€.

Η έναρξη της εκπτωτικής περιόδου όμως συνδυάστηκε για την εταιρεία και με τα εγκαίνια δύο νέων καταστημάτων σε Ιωάννινα και Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης που τονίζουν τη δέσμευση της για επενδύσεις στην ελληνική αγορά.

Στα Ιωάννινα το κατάστημα της πόλης μεταφέρθηκε σε έναν εξαιρετικό, νέο χώρο, συνολικού εμβαδού 1.450 τετραγωνικών μέτρων στην οδό Σταύρου Νιάρχου 8 (πρώην Πανεπιστημίου). Διαθέτει άνετο parking και ξεχωρίζει για την υπερσύγχρονη διαμόρφωση που έχει βασιστεί στα διεθνή πρότυπα του Ομίλου Dixons. Εκεί όλοι οι κάτοικοι των Ιωαννίνων και οι επισκέπτες της πόλης μπορούν να δουν τα προϊόντα από κοντά και να απολαύσουν κορυφαία εξυπηρέτηση από το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό της Κωτσόβολος.

Με βάση τα ίδια υψηλά πρότυπα που εφαρμόζονται στα νέα καταστήματα της Κωτσόβολος, διαμορφώθηκε και το νεότερο κατάστημα της αλυσίδας στις Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης και πιο συγκεκριμένα στο 1ο χλμ. Μοιρών – Πομπηίας. Οι επισκέπτες του καταστήματος θα βρουν ένα άνετο παρκινγκ, μεγάλη ποικιλία συσκευών τελευταίας τεχνολογίας και βέβαια υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση από την ομάδα του καταστήματος.