H SKAG μια από τις «Υγιέστερα Αναπτυσσόμενες Επιχειρήσεις της Χώρας»

Η εταιρεία SKAG με ηγετική θέση στον τομέα της παραγωγής χάρτινων ειδών στην Ελλάδα, τιμήθηκε στα τέλη Μαΐου με το βραβείο της «Υγιέστερα αναπτυσσόμενης επιχείρησης της ελληνικής οικονομίας» στον κλάδο της, στα πλαίσια της ετήσιας συνάντησης επιχειρηματικής αριστείας που διοργανώνεται από την Τράπεζα Πληροφοριών Stat Bank.

Για την διάκριση που απέσπασε η εταιρεία SKAG στο πλαίσιο των βραβείων «Τα Διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας 2014» η κα Πόπη Σκαγιά ως διοικητικό στέλεχος και εκπρόσωπος της ελληνικής εταιρείας Θ. Κ. Σκαγιάς ΑΒΕΕ, υπογράμμισε ότι «Οι καινοτομίες της εταιρείας άνοιξαν τον δρόμο στο εξωτερικό και ήταν οι βασικοί άξονες που έκαναν την SKAG να ξεχωρίσει και να διακριθεί». Τόνισε δε ότι «Μας τιμά ιδιαίτερα η διάκριση και μας δίνει δύναμη  να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε τόσο στην Ελλάδα όσο στο εξωτερικό».

Βασικοί πυλώνες ανάπτυξης της SKAG είναι η πρωτοπόρα παραγωγή της, οι καινοτομίες που εξασφαλίζουν την εξωστρέφεια καθώς και η δυναμική της παρουσία εδώ και 58 χρόνια στην ελληνική αγορά που την καθιστούν πρωτοπόρα στο κλάδο της.