Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

Η Κωτσόβολος έπαιξε μπάλα από το 1ο λεπτό της Κορυφαίας Ποδοσφαιρικής Διοργάνωσης

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014 μπορεί να μην έχει κορυφωθεί ακόμα, αλλά η Κωτσόβολος κατάφερε να ανεβάσει από νωρίς τον παλμό, καθώς παρείχε τόσο σημαντικές προσφορές προς το ποδοσφαιρόφιλο κοινό, όσο και μοναδικές ποδοσφαιρικές εμπειρίες, σκοράροντας από «το 1ο λεπτό».

Την αρχή έκανε η Νο1 Αλυσίδα Ηλεκτρικών και Ηλεκτρικών Συσκευών στην Ελλάδα με μια σειρά εκπληκτικών προσφορών και ευκολιών σε τελευταίας τεχνολογίας τηλεοράσεις. Πιο συγκεκριμένα, από τα τέλη Μαΐου και για περίπου ένα μήνα το φίλαθλο κοινό είχε την ευκαιρία να επωφεληθεί από προσφορές στην πλούσια γκάμα των τηλεοράσεων της Κωτσόβολος και συνδυαστικά να πάρει είτε δωροεπιταγές, είτε ευκολίες πληρωμής με τη μορφή των άτοκων δόσεων, ώστε να είναι πιο εύκολο για όλους να αποκτήσουν τη συσκευή των ονείρων τους και να ζήσουν κάθε φάση και κάθε συναίσθημα που μπορεί να προκαλέσει το αγαπημένο παιχνίδι του πλανήτη! Επιπλέον, στις 21 Μαΐου κυκλοφόρησε ένας κατάλογος με προτάσεις αγοράς που παρουσίαζε όλες τις νέες τεχνολογίες από την πλούσια γκάμα τηλεοράσεων της εταιρείας.

Παράλληλα σε καταστήματα της Κωτσόβολος στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, τη Λάρισα και την Πάτρα, επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, παλαίμαχοι και εν ενεργεία, υποδέχθηκαν φίλους του ποδοσφαίρου και τους έδειξαν πώς να κάνουν τα περισσότερα «ποδαράκια» ώστε να κερδίσουν τον πρωτότυπο διαγωνισμό «Ψάχνουμε τον Μπάλα…Δώρο». Το ρεκόρ καταγράφηκε στη Θεσσαλονίκη όπου ο Γιώργος Καϊρακλίδης με επιμονή και την απαραίτητη «ποδοσφαιρική τρέλα» έκανε 832 συνεχόμενα «ποδαράκια»! Ταυτόχρονα, στα παραπάνω καταστήματα ο Κυριάκος Καραταϊδης, ο Άγγελος Χαριστέας, ο Αλέξης Περογαμβράκης, ο Κώστας Νεμπεγλέρας και ο Κώστας Κωνσταντινίδης, αντίστοιχα, αγωνίστηκαν κι εκείνοι για φιλανθρωπικούς σκοπούς, δίνοντας την ευκαιρία στην Κωτσόβολος να προσφέρει χρήματα για κάθε «ποδαράκι». Οι οργανισμοί που υποστήριξε η εταιρεία είναι:

  • Η «Κιβωτός του Κόσμου» στην Αθήνα
  • Η Τράπεζα Τροφίμων στη Θεσσαλονίκη
  • Ίδρυμα «Καλοκαιρινός» στο Ηράκλειο Κρήτης
  • Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λαρισαίων
  • Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Πατρέων

Οι εκπληκτικές επιδόσεις του νικητή Γιώργου Καϊρακλίδη συνεχίστηκαν σε «μία ποδοσφαιρική βόλτα» στο κατάστημα της εταιρείας που μπορούν όλοι να δουν στο κανάλι της Κωτσόβολος στο Youtube https://www.youtube.com/watch?v=1XE8e1aKbFI  .

Στο ίδιο πνεύμα, ανέβασε ακόμα περισσότερο το ποδοσφαιρικό θερμόμετρο την ημέρα του πρώτου αγώνα της Ελλάδας. Με ένα μεγάλο βραδινό event στο κατάστημα της αλυσίδας στο The Mall Athens φίλοι της Κωτσόβολος  είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της ομάδας μας σε τεράστιες τηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτει το  κατάστημα συνοδεία πίτσας  από την «Pizza Fan» και μπύρας από την «Αθηναϊκή Ζυθοποιία» όπως αρμόζει σε μια τέτοια περίσταση.

Η ανεπανάληπτη ποδοσφαιρική εμπειρία που προσφέρει η Κωτσόβολος συνεχίζεται αφού η εταιρεία φρόντισε να εξοπλίσει χώρους δημόσιας προβολής των αγώνων με τηλεοράσεις που διαθέτουν τεχνολογία αιχμής όπως η Samsung Curved 65’’ και να μεταδώσει τον παλμό και τον ενθουσιασμό της παγκόσμιας διοργάνωσης σε πολλούς ακόμη φίλους της μπάλας.

Η Κωτσόβολος με αισιοδοξία και ενθουσιασμό εύχεται στην ομάδα μας καλή συνέχεια στη μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση και το καλύτερο δυνατό θέαμα για όλους τους φιλάθλους!