Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

Η Samsung επεκτείνει τη σειρά Gear με λειτουργικό Android Wear

Η Samsung Electronics Co., Ltd., ανακοίνωσε το Samsung Gear Live, με λειτουργικό Android Wear. Πρόκειται για την καινούρια wearable συσκευή που δίνει στους χρήστες χρήσιμες πληροφορίες, τη στιγμή που τις έχουν ανάγκη.

«Η Samsung πρωτοπορεί στην ταχύτατα εξελισσόμενη αγορά των wearable συσκευών. Με την κυκλοφορία του Gear Live επεκτείνουμε τις προσπάθειές μας να προσφέρουμε μια μοναδική και αποτελεσματική wearable εμπειρία στους καταναλωτές μας», σημείωσε ο JK Shin, CEO και Πρόεδρος του Τμήματος IT & Mobile της Samsung Electronics.

Προηγμένη τεχνολογία hardware

Το Samsung Gear Live προσφέρει μια μοναδική εμπειρία, συνδυασμένη με τον εξαιρετικό του σχεδιασμό και τα καινοτόμα του χαρακτηριστικά. Η νέα συσκευή είναι εξοπλισμένη με τη Super AMOLED οθόνη της Samsung, για απίστευτα χρώματα και υψηλή ευκρίνεια. Το ρολόι μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί στο προσωπικό στυλ του χρήστη, ενώ η πρόσβαση στη συσκευή επιτυγχάνεται άμεσα, με ένα απλό άγγιγμα. Το Gear Live διαθέτει πιστοποίηση IP67, για προστασία από το νερό και τη σκόνη, καθώς και λουράκι 22 χιλιοστών, το οποίο οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν, σύμφωνα πάντα με το γούστο και την προσωπικότητά τους. Το κομψό ρολόι επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν καλύτερα την υγεία και τη φυσική τους κατάσταση, καθώς διαθέτει ενσωματωμένο μετρητή σφυγμών που συνεργάζεται με πλήθος εφαρμογών fitness.

Εμπειρία Android Wear

Καθώς οι χρήστες έχουν συνέχεια πρόσβαση σε περιεχόμενο, το Gear Live προσφέρει στοχευμένες πληροφορίες και προτάσεις, σε πραγματικό χρόνο. Η ευρεία ποικιλία των συμβατών με το Gear Live Android εφαρμογών εξασφαλίζει στους χρήστες άμεση πρόσβαση στις πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις, ενημερώσεις και ειδοποιήσεις. Η νέα συσκευή δίνει, επίσης, τη δυνατότητα φωνητικών επιλογών – οι χρήστες μπορούν, απλώς, να πουν “OK, Google”, προκειμένου να λάβουν πληροφορίες, όπως, για παράδειγμα, την ώρα αναχώρησης μιας πτήσης, το σκορ ενός αγώνα, να καλέσουν ένα ταξί, να στείλουν ένα μήνυμα, να κάνουν κράτηση σε ένα εστιατόριο ή να θέσουν σε λειτουργία το ξυπνητήρι. Το Gear Live μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε Android συσκευή που διαθέτει λειτουργικό σύστημα Android 4.3 ή παραπάνω, για μια πραγματικά εξαιρετική εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.samsungmobilepress.com ή m.samsungmobilepress.com.