Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

Η Samsung χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων Nanjing 2014 – η εταιρεία υποστηρίζει το πάθος των νέων για τον αθλητισμό και τη μουσική

Η Samsung Electronics Co. Ltd., Παγκόσμιος Χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων στην κατηγορία της Ασύρματης Επικοινωνίας (Εξοπλισμός), ανακοίνωσε την καμπάνια της Live the Beats, Love the Games, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων Nanjing 2014. Η καμπάνια αναδεικνύει τη δέσμευση της Samsung για την υποστήριξη του Ολυμπιακού Κινήματος και τη διαρκή προσπάθεια για ακόμη καλύτερες εμπειρίες κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων μέσω των smartphones.

Η καμπάνια της Samsung για τους Αγώνες Nanjing 2014 δημιουργήθηκε με στόχο οι νέοι να μπορούν να απολαύσουν πραγματικά τον αθλητισμό και τη μουσική, οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε, μέσω των καινοτόμων λειτουργιών του Galaxy S5. Η καμπάνια επιθυμεί να φέρει κοντά τους νέους από όλο τον κόσμο μέσω του κοινού τους πάθους για τον αθλητισμό και τη μουσική – ενδιαφέροντα που έχουν τη δύναμη να κινητοποιήσουν τη νεολαία και να ενώσουν όλους τους ανθρώπους. Η μουσική αποτελεί τον πυρήνα της κουλτούρας των νέων και διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της κοινωνικότητας τους και της προσωπικής τους έκφρασης.

Πριν ξεκινήσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες Nanjing 2014, η Samsung στοχεύει να διαδώσει τον ενθουσιασμό του Ολυμπιακού πνεύματος σε φιλάθλους σε όλο τον κόσμο, μέσα από πλήθος ψυχαγωγικών ενεργειών. Στις αρχές Ιουλίου, οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μουσικές παραστάσεις από διάσημους καλλιτέχνες. Επιπλέον, οι Samsung Mobilers θα ξεκινήσουν τη διαδρομή τους σε πέντε πόλεις της Κίνας, χρησιμοποιώντας το Galaxy S5 τους για να απαθανατίσουν και να μοιραστούν την εμπειρία ενός μοναδικού καλοκαιριού. Η Samsung θα συνεργαστεί, επίσης, με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) στο Πρόγραμμα Νέων Πρεσβευτών και Νέων Δημοσιογράφων (Young Ambassadors and Young Reporters Program), παρέχοντάς τους με συσκευές Galaxy για να μπορούν να απολαμβάνουν και να μοιράζονται την εμπειρία και τις συναρπαστικές στιγμές τους μέσω της τεχνολογίας της Samsung. Μία σειρά από ενέργειες θα πραγματοποιηθεί, επίσης, κατά τη διάρκεια των Αγώνων, όπως, για παράδειγμα, το Nanjing Youth Olympic Games Studio, όπου οι φίλαθλοι θα δουν όλες τις πιο πρόσφατες Galaxy συσκευές, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους.