Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

Νέα Επαγγελματικά Scanners από τη Mobile Technology

Η Mobile Technology πιστή στη φιλοσοφία της για καινοτόμες και οικονομικές mobility λύσεις, εισάγει τα πρακτικά και μοντέρνα επαγγελματικά scanners της Mindeo. Το μικρό τους μέγεθος και ο ελαφρύς τους σχεδιασμός, προσφέρουν άριστη κινητικότητα στο χρήστη τους.

Τα νέα φορητά scanner χειρός, είναι σχεδιασμένα σε μέγεθος μικρού κινητού, ικανά να συνδεθούν μέσω Bluetooth με οποιοδήποτε smartphone ή tablet. Η συμβατότητά τους με Android και IOS, καθώς και η εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή τους, τα καθιστούν σύγχρονα και λειτουργικά. Διατίθενται σε 1D & 2D scanners και έχουν φωτιζόμενη οθόνη. Είναι ανθεκτικά (IP64), έχουν αντοχή σε πολλαπλές πτώσεις (μέχρι 1.50m.) και είναι σχεδιασμένα για λειτουργία σε διάφορα εργασιακά περιβάλλοντα. Είναι πολύ γρήγορα στο σκανάρισμα (100 scans/δευτερόλεπτο) ενώ είναι και προγραμματιζόμενα. Η μεγάλη χωρητικότητα αποθήκευσης δεδομένων και η μεγάλης διάρκειας μπαταρία που διαθέτουν, παρέχουν υψηλή ποιότητα και απόδοση στη συλλογή δεδομένων.

Τα νέα επαγγελματικά scanners της Mindeo αποτελούν μία λύση που μπορεί να ανταποκριθεί τόσο στις ανάγκες σας όσο και στον προϋπολογισμό σας!