Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

Διαγωνισμός Επιχειρηματικών Ιδεών στο χώρο των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών από την Ελληνική Εταιρεία Επιστημόνων και Επαγγελματιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών

Στο πλαίσιο του Διαγωνισμού Επιχειρηματικών Ιδεών στο χώρο των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (BeatIT) που διοργανώνεται από το Παράρτημα Μακεδονίας Θράκης της ΕΠΥ, σε συνεργασία με το “The University of Sheffield International Faculty, CITY College”, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης, με υποστήριξη από το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ), το Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), την Innovation Farm και την GDG Thessaloniki, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας θα πραγματοποιηθεί αύριο 3 Ιουλίου η τελική φάση του διαγωνισμού!

Οι 5 καλύτερες ομάδες θα παρουσιάσουν τις ιδέες τους στην τελική εκδήλωση του διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί στο MET Hotel όπου και θα αναδειχθεί η νικήτρια ομάδα.  Η νικήτρια ομάδα θα φιλοξενηθεί δωρεάν για 5 μήνες στον ανοικτό χώρο συνεργασίας και επαγγελματικής ανάπτυξης Coho.

Οι προτάσεις βαθμολογήθηκαν ως προς την πρωτοτυπία τους, το επιχειρηματικό κενό που φιλοδοξούν να καλύψουν, την ωριμότητα των επιχειρηματικών πλάνων καθώς και τη σύνθεση των ομάδων. 

Διαβάστε εδώ το πρόγραμμα της τελικής φάσης

Συμπληρώστε εδώ την εγγραφή σας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Παραρτήματος Μακεδονίας Θράκης της ΕΠΥ αλλά και για εγγραφές επισκεφτείτε το www.epy-mathra.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@epy-mathra.gr