Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

Επιτυχής η πορεία της Regate Α.Ε. κατά το 1ο εξάμηνο του 2014

Η Regate Α.Ε. εξακολουθεί να κατέχει ηγετικό ρόλο στο χώρο του Outdoor Enterprise Mobility, καθώς κατά τη διάρκεια του 1ου εξαμήνου του έτους 2014, σύναψε συνεργασίες για την υλοποίηση του συστήματος αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate σε ηγέτιδες εταιρείες της Ελληνικής αγοράς. Ενδεικτικά, κάποιες από τις σημαντικότερες εγκαταστάσεις που ανέλαβε η Regate αφορούν στις επιχειρήσεις:

Hellenica Α.Ε. Καλλυντικών Προϊόντων
Κέντια Α.Ε. Λευκών Ειδών και Κεντημάτων
Crystal Beverages Α.Ε.
Ωμέγα Α.Β.Ε.Ε.
Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. (ΒΙΚΟΣ)

Ένας ιδιαίτερα σημαντικός σταθμός στην ιστορία της Regate ήταν η βράβευση της Johnson & Johnson Α.Ε. στα Sales Excellence Awards 2014. Στο πλαίσιο της εν λόγω τελετής, η Johnson & Johnson βραβεύτηκε – μεταξύ άλλων – και στην κατηγορία Καινοτόμες Τεχνολογίες Πωλήσεων για την αξιοποίηση της ολοκληρωμένης λύσης αυτοματοποίησης πωλήσεων BizeGate στο τμήμα του Φαρμακείου (ROC, AVEENO και Neutrogena).
Στη Γενική Συνέλευση των μετόχων του Ιουνίου 2014 παρουσιάστηκε το τριετές ανανεωμένο πλάνο στρατηγικής επέκτασης της εταιρείας με τη λύση BizeGate στην κάθετη αγορά των τηλεπικοινωνιών, με κύριες αγορές-στόχους τη Μέση Ανατολή και τη Βόρειο Αφρική.