Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΣΤΟ NEW HAMPSHIRE ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΩΣ ΤΟ 2020

Η INTRALOT Inc, θυγατρική του Ομίλου INTRALOT στις ΗΠΑ, ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου της με την Λοταρία του New Hampshire. Η INTRALOT θα συνεχίσει να παρέχει το σύστημα λειτουργίας τυχερών παιχνιδιών, τη διαχείριση στιγμιαίων λαχείων και των σχετικών προϊόντων, την υποστήριξη του δικτύου πωλήσεων, καθώς και άλλων υποστηρικτικών υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών μάρκετινγκ.

Η διάρκεια του αρχικού συμβολαίου, που υπεγράφη την 1η Ιουλίου του 2010, θα επεκταθεί για τέσσερα (4) επιπλέον έτη. Το νέο συμβόλαιο θα τεθεί σε ισχύ την 1η Ιουλίου του 2016 και θα διαρκέσει έως τις 30 Ιουνίου του 2020, ενεργοποιώντας όρους του αρχικού συμβολαίου για αλλαγή εξοπλισμού και άλλες υπηρεσίες.

Ο κ. Charlie McIntyre, Γενικός Διευθυντής της Λοταρίας, σχολίασε: "Το New Hampshire ήταν η πρώτη πολιτεία των ΗΠΑ που ίδρυσε Λοταρία το 1964. Σήμερα γιορτάζουμε 50 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας. Μετά τη μετάβαση της Λοταρίας στα συστήματα της INTRALOT, οι πωλήσεις τυχερών παιχνιδιών αυξήθηκαν κατά 20% και προσβλέπουμε να συνεχιστεί αυτή η ανοδική πορεία κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας μέχρι το 2020. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων ετών η INTRALOT μας προσέφερε άριστες υπηρεσίες και συνέβαλε σημαντικά προς όφελος των πολιτών του  New Hampshire και του Ταμείου Εκπαίδευσης της Πολιτείας.”

Ο κ. Tom Little, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της INTRALOT Inc, δήλωσε: "Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που αποτελούμε μέρος της πλούσιας ιστορίας της Λοταρίας και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με τη Λοταρία για τέσσερα επιπλέον έτη. Μαζί θα εισάγουμε νέα κανάλια πώλησης και καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες προς τους πολίτες του New Hampshire με στόχο την αύξηση της συνεισφοράς της Λοταρίας προς την εκπαίδευση."

Ο κ. Ιωάννης Παντολέων, INTRALOT Group Chief Operating Officer, προσέθεσε: “Από την αρχή της συνεργασίας μας έχουμε προμηθεύσει τη Λοταρία με τα πρωτοποριακά τερματικά μας και τις σχετικές περιφερειακές συσκευές, οι οποίες συνδέονται με το Κεντρικό Σύστημα της INTRALOT LOTOS™ O/S. Είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε την εποικοδομητική συνεργασία μας και μαζί με την ομάδα της Λοταρίας θα καταφέρουμε να αυξήσουμε περαιτέρω τα έσοδα της Λοταρίας προς όφελος του New Hampshire και των πολιτών της.”